yahu hepiniz cahilsiniz!!!
hatırlar mısınız bilmiyorum ama ilk yerli ve milli coinimiz turcoin'in kurucusu 2006 yılında bitcoin aldığını söylemişti:
kaynak:
https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/sen-neymissin-be-abi-2-2180416/2006 yılında ilk çıktığında 8 bin adet Bitcoin aldığını ve 54 dolar ödediğini belirten Kaya, “Şu anda 80 milyon dolar civarında. Ben bunu Exchange'lerle 570 milyon dolara döndürdüm. Hiç yapılmayanları yaptım. 570 milyon dolar Bitcoin en son 19 bin 800 dolara çıktığı zaman 1 milyar 150 milyon dolar oldu. O zaman sattım. 11 bin 500 dolara düştüğünde tekrar aldım. Şimdi ben bunu satmaya kalksam Bitcoin etkilenir. Bitcoin bu sene 300 bin dolara kadar yükselebilir” şeklinde konuştu.
büyük ihtimalle başlığı arkadaş da bu olmalı. biraz tarihinizi öğrenin yahu!!!!!
Sadece Sözcü gazetesi değil neredeyse tüm ulusal medya gazete ve televizyonlarında reklam yapılmasını sağlamıştı TurCoin dolandırıcısı. Aslında merkezi medyanın para karşılığında hiç bir araştırmaya gerek duymadan ponzilerin reklamını dahi yapabildiğinin ispatıydı. Linkedin'de kendisini ekonomi editörü olarak tanımlayan bir gazetecinin bir kişinin 2006 yılında
BTC aldığını iddia ettiği yazıyı yayınlaması her şey normal ilerliyor olsaydı bir daha gazetecilik yapamamasını gerektirirdi. Televizyonlarda gördüğümüz, gazetelerde gördüğümüz itibar kasan çoğu kişi sadece birer soytarı.