I ono najvažnije s off topic sekcijom, neke kampanje ne priznaju postove u njoj za isplatu. Nisam siguran da li je to slučaj na našem dijelu foruma ali ti to u pravilu odmah znači manji vidljivost i engagement u temi. Jednostavno ljudi posjećuje dijelove koji im se više isplate.
Off topic u engleskom dijelu foruma se ne priznaje u 99% Bitcoin kampanja. Ne znam kako na taj dio foruma gledaju u altcoin i bounty kampanjama. Ne sjećam se kad sam zadnji put vidio da neka kampanja koja plaća u BTC priznaje postove iz engleskog off-topica.
Mnogi lokalni forumi imaju off-topic sekcije. Trebalo bi popričati sa menadžerima kampanja da bi se vidjelo kako oni na ove dijelove foruma gledaju. Sjećam se da sam razmjenio davno par poruka sa DS-om kad sam primljen u ChipMixer i baš sam ga i pitao da li on i CM priznaju pisanje u hrvatskom off-topic forumu. On mi je tad rekao da se prizaju svi postovi iz svih pod-foruma s lokalnog dijela. Tu spadaju i naše altcoin i off-topic sekcije. Tako je u CM-u. Za pravila u drugim kampajama ne znam.