Paris Saint Germain Nice ile 1-1 berabere kaldı. Liderliği Monaco'ya kaptırdı. Daha ligin başı. 7 hafta oynandı yalnızca. Ama Paris Saint Germain sezon başındaki kadar iyi diiil. Yavaş yavaş bi düşüş yaşıyor performanssal açıdan. Luis Enrique topa sahip olma arzusunda. Ama bu takım hızlı hücumlarla daha bi iyi takım olabilir. Nice maçında topa hakim oldular. Ama pozisyon yaratamadılar. Bana kalırsa Luis Enrique Barcelona günlerini bi tık unutmalı Fransa'da. Fransa Lig 1'in dinamiklerine uygun bi taktik kullanmalı. Dembele, Barcola, Lee Kang, Hakimi. Bunu yapabilecek futbolcular. Nice maçında her şeyi yapan. Yapması gerekeni yapmayan bi takım gibiydiler.
Hocam öncelikle isterseniz konu başlığını güncelleyin derim yeni sezon başladığı için. Buradan devam edeceksek sıkıntı olmamış olur hem de.
PSG'nin ben de uzun vadede performansını çok merak ediyorum. Mbappe gittikten sonra bir soru işareti vardı. Fakat kısa süre içerisinde bende bir tereddüt kalmamıştı. Sezona fırtına gibi girmişlerdi ve hatta dikkat ettiyseniz Mbappe'nin gölgesinde kalan Barcola da yeteneklerini rahat sergileyebilmeye başladı. PSG'nin bu formu şu sıralar dizginlenmiş durumda. Şampiyonlar Ligi'nde de Arsenal'e karşı istedikleri gibi oynamayıp mağlubiyeti hak etti.
Dembele ile Luis Enrique arasında geçen bir gerilim olmuştu ve kısa süreliğine Dembele kadro dışı kaldı. Fakat aynı Mbappe'de de olduğu gibi çabucak sorunlar çözüldü ve yeniden kadroda. Bu sezon şu ana kadarki gol katkısı çok iyi seviyede.