MANEATER COLLECTOR'S PACK (2 Mayıs 2023)
Paket Fiyatı 9,99 dolar
Paket içeriği:
3 Nadir NFT ayrıca 1-2 bonus içeriği olacak deniliyor bunların içerisinde altın bilet NFT yer alıyor ayrıca konser vs.
Bu paketi alanlara 10 Flow gönderilecek yani bir nevi bedavaya paket almış olacaksınız ön kayıt için link bıraktım kayıt olmayı unutmayın.
Hesabınızda 10 dolar gibi düşük bakiyeler varsa böylelikle paketi alarak flow kazanmış olacaksınız flow çekimleri masrafsız
https://rivals.tunego.comÇok güzel paketmiş böyle çıtır içerikleri seviyorum. Dapper'ın yaptığı daha önce bir kere kullandım daha kullanacağımı düşünmüyordum fakat bu içeriği kaçırmak olmaz bedava flow güzel, hem de paketlerde nadir NFT var çok düşük olasılık olsa bile kutuda değerli bir şeyin olmasını bilmek güzel oluyor.
Hocam legend i 20 etmiyor bazılarının, dünkü paketi aldım, aldığım ticket i 9.99 a satisa koydum, hiçbir işe yaramayacak olmasjna rağmen satılmış, paketten gelen 3 şarkı toplam 10 dolar ancak etti, flow iadesi de hesaba katılırsa yaklaşık 20 USD kar var, ölü zamanda halka arzlar vs ile ufak ufak cep harçlıkları çıkaracağız artık😅😅