Canımı sıkan binanın arka tarafında binaya ait olan alanı kullanmaya başladı belediyeye gittim adam duvarı kırıp kapı açmış diyorum kardeşim şikayet edersen sen mal sahibisin sana bir gün veririz o sürede kapatmazsan cezasını sen ödersin diyor. lan böyle saçma işmi olur sana ben kiracının kullandığını söylüyorum. ben kullanmıyorum.
1 yılı aşkın işyerinin önünden geçmiyorum şerefsiz ile yüzyüze gelmemek için durduk yere ağzımdan olmadık laf çıkar diyorum sonuçta insanız.
1. Belediye den izin almadan öyle kafana göre duvarı kırıp arkaya kapı açamazsın.
1.1 Önce mal sahibinden yazılı olarak izin talep edeceksin sana Muvafakatname verecek mal sahibi.
1.2 Belediyeye mal sahibi başvuru yapacak biz kiracımla böyle bir bok yemek istiyoruz diyecek yazılı izin alacak.
1.2.1 itfaye izini
1.2.2 yapı izni
1.3 kırım yapılacak kapı takılacak.
1.4 belediye çağırılacak yapıda yaptığınız değişiklik kurallara uyularak yapılmış mı kontrol edilecek.
1.4.1 itfaye kontrolü
1.4.2 yapı kontrolü
sen bunların hiç birini yapma, mal sahibinin bile haberi sonradan olsun.
sırf bu yüzden kiracı hakkında suç duyurusunda bulunmalısın. benim olurumu almadan mülkümde beni resmi makamlar nezdinde suçlu duruma düşürecek şekilde yapısal değişiklik yapmıştır diye.
öttürürsün adamı. bunun için ayrı dava aç
Hocam bu bilgiler çok değerli. Ben mahkemeye gitmeden önce bu konu ile sıkıştırırım en azından gider diye düşünüp belediyeye gitmiştim belediye suçlu sensin ceza sana gelir deyince elim kolum bağlı kalmıştım başıma o kadar çok iş açtı şeref yoksunu herif.
Teşekkür ederim bunu avukata söyleyeceğim. Birde tanıdık avukatım lan şunu bana söylesene.