2024 beklendiği gibi güzel başlıyor BTC ve altcoinlerde yükseliş devam ediyor. BTC 40 bin üzerinde solana 120 dolara ulaştı avax 50 dolar kapısına geldi. Merkez bankamız Tether her hafta 1 milyar dolar basıp piyasaya vermeye devam ediyor.
ABD merkez bankasi Fed faizleri indirmeye başladığı günden itibaren işler degisecek. Şimdilik Fiyatlar yükseliyor halvinge kadar pozitifim. 2024 sonu ikinci yarısından sonra işlerin berbatlasacagını düşünüyorum. Çünkü hem ekonomiler hem de bu bol para ortamı tamamen bitmiş olacak.
Kripto paraların merkez bankası Tetherin toplantılarını da takip etmek gerek, globalde para çekilirken tether bank yağdırmaya devam ediyor, Olur da para basmayı keserse solona ve diğer coinler için pek iyi şeyler olmaz. (İroni
)
.
Birde sosyal medya da YouTube vs engelleyip sessize aldığım fenomen sayısı binleri aştı hala önüme türlü türlü isimler çıkıyor. Bu piyasada yatırımcıdan çok fenomen var. Emin oldum buna. 10 ila 20 bin arasında fenomen olduğunu düsünüyorum bu sayı her geçen gün artıyor.