Masaüstünde henüz kablosuz kullanılamıyor 🙁 Daha doğrusu, Ledger Extension şu an sadece Ethereum ağını desteklediği için diğer ağları veya EVM zincirlerini kullanma imkanı yok.
Çoğu DeFi platformunda Ledger desteği olduğu için Safari için Ledger Extension şu an sadece "yapmış olmak için yaptık"tan öteye gitmemiş...
https://twitter.com/crlndrsn/status/1636371781333426179Buradaki tweet ten ötürü mantıklı geldiğinden Bluetooth çalışacağı çıkarımı yapmıştım hocam ben. Adam Ledger çalışanı. Kesin diyemedim çünkü macbook kullanmıyorum. Macbook kullanan bir arkadaş denerse çok iyi olur aslında emin oluruz.
Ha güzel bir şey var en azından o kesin, Bluetooth ile dapp entegrasyonu ios üstünde %100 var. Opensea ye cep telefonu üstünden bağlanabiliyorsunuz mesela. Sektörel açıdan iyi bir gelişmedir bence. Ha blok zinciri sayısı bence de çok az. Bitcoin blok zinciri, Binance smart chain, solana vesaire kesinlikle desteklenmeli.
Bu arada diğer tarayıcılara da destek gelecekmiş hayırlı olsun. Sadece safari değil.