Antalya ve Muğla'da çok kamp yapacak yer olması anlaşılabilir ama marmara bölgesinde bu kadar çok olması ilginç geldi. Ben de elimizden geldiğince kamp yapmaya çalışan biriyim ama bölgede yoğun olması ilginç. Benim favori zamanım mübarek ramazan ayı. Hava güzelken bile çok az kişi oluyor. Gündüz hele boş oluyor, bazen iftara doğru insanlar geliyor. İstanbul'un çevresinde bile kamp yapmaya aslında çok yer varmış, son 2-3 sene içinde öğrendim. Öğrenciyken bunları bilseydim müthiş olurdu. O yüzden bu paylaşılan harita çok güzel. Tatil fiyatları uçmuşken öğrenciler umarım faydalanıyordur.
Marmara bölgesi hem deniz avantajı hem de çok yüksek nüfus sebebiyle kamp için biçilmiş kaftan. İstanbul’da herkes evine 2 saat mesafede kafa dinleyecek yer arıyor. Çoğu ülke nüfusundan daha büyük bir nüfusa sahip olunca da açılan bu tarz yerler aslında iyi iş yapıyor.
Ramazanda gezmek gerçekten çok iyi fikir, halkın yarısından fazlası oruç tutmuyor olsa da iftar saati geldiğinde nereye giderseniz gidin bomboş, herkes restoranlarda oluyor