Ben farklı bir açıdan yaklaşayim olaya. Extrovert yani dışa dönük olmayan insanlarda özellikle yabancı oldukları ortamlarda bu oturma stilini daha çok görürsünüz bu huzursuzluklarini cekinikliklerini gösterir. Birde dikkat ederseniz bu kişiler ellerini kollarını nereye koyacaklarini bilemezler ve buzusup sıkışık bir şekilde dururlar. Teorik olarak bu insanların düşüncelerini istedikleri gibi söyleyemediklerini istedikleri tepkileri vermediklerini hesaba katarak bu kalp hastalıklarının olabilitesinin olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. B kişisi örneğinde dünya yansa sıkıntı takmayacagi için A kisisine nazaran daha az kalp sorunu yaşaması daha olası.
Sonunda finansal sağlığa bağlamanız da çok güzel olmuş hocam
Bende finansal sağlıktan da devam ettireyim hocam.
Hislerin enerjisi konusunda hislerin insan üzerindeki enerjisinden bahsetmiştim. Bu konuda aslında o konuya eklenebilir. Örnek veriyorum is görüşmesi ya da ticari bir görüşmesine gittiğinizde sandalyenin ucuna oturursaniz finansal olarak o görüşme sizin için iyi geçmeyecektir alabileceğinizden daha azını alırsınız. Ancak doğru bir oturma şekliyle ipleri elinize daha rahat alırsınız. Peki nasıl olacak bu oturma derseniz mabadiniz sandalyenin en ucuna doğru götürüp yerlestireceksiniz sırtınızı ne önde tutacaksınız ne de oklava yutmuş gibi dim oturacaksıniz sandalyeye yaslayin ama iyice gomulmeyin. Ellerinizi ayaklarınıza secdedeymissiniz gibi koymayın sandalyenin kolcaklarina koyun. Eğer sandalyenin yanında masa varsa o ortamda egemen olmak isterseniz yani görünmez bir güç savaşı varsa masaya kolunuzu yerleştirin.
Beden dili öyle güçlü bir silahtır ki insanı vezir de eder rezil de eder o yüzden vaktiniz olursa eğitimlerine katılın yoksa videolar izleyin derim naçizane tavsiye olarak 😇😊