Hocam mehmetçiği koruyacak projelere lafım yok isterse bunun 1000 misli harcansın ama burada propaganda yapma.
Sen siha iyi mehmetçiği koruyacak diyorsun diğer taraftan tank palet fabrikasını satıyorsun olacak işmi. Sanırım tank palet fabrikasının teröristlerle verilen mücalede yeri yok ama sihanın var öylemi?
Aynı söylemi altay tankı için düşünebiliriz. Tank yapıp palet fabrikasını satmakta ayrı bir komedi. Araç yapıp lastik fabrikasını satmak sana ne kadar doğru geliyor? Bırak artık propaganda yapmayı
Tank palet fabrikası satılabilir ama iha dokunulmazmıdır? Nedir bunun özelliği? Daha önce benzerleri yapılan iha'lardan özel kılan nedir neden onlara destek verilmemişte bunlara sınırsız destek verilmiş? Türk telekom bile satılabilir ama iha'ya kimse birşey diyemez değilmi?
Hüdaparın başındaki zatın neler söylediğini söylememe gerek yok sanırım.
Sevdiğiniz partinin bakanlarından biri çıkıp milletin seçme hakkına siyasi darbedir diyor. Benim görüşümdeki bir parti bunu diyecek yemin ediyorum utanırım. Milletin yüzüne bakacak halim olmaz. Birde lgbt'ye hayvanla ilgili muhabbetleri konuşmuyorum bile. Midesizsiniz.
İnsanın az onuru gururu varsa 14 mayıs'a söylenen bu söz için ya istifa eder yada özür diler. Birde bu söylem için utanır. Aynı şekilde seçimle gelenlerin tekrar seçime attığı kusmuk.
Cidden miden hala nasıl kaldırıyor anlam vermekte zorlanıyorum. Mecliste yemin etmeye laf edip üstüne bayrağımıza olan rahatsızlığına kadar dil uzatan bir başkanın yanında durup onu meclise sokmaya çalışmak, insanların mehsepleri üzerinden siyaset yapıp üstüne millete tür demek, birde en değerli konularımızdan biri olan seçme ve seçilme hakkına siyasel darbe diyenlere alkış tutmak cidden nasıl bir mideniz var anlamakta zorlanıyorum. İnsan utanır. Tabi o yüz varsa.
Cidden komik duruma düşüyorsun. HDP bir terör partisimi mecliste çoğunluk bende değil sanırım sizde. kapatır elini kolunu bağla. Yasanı uygula kardeşim elinden tutanmı var. Anayasayı değiştecek kadar gücün var ama hdp'nin elini kolunu bağlayacak kadar gücün yok öyle mi? Bu ülkede hdp resmi devletin bir partisimi bu millet bu partiye oy atıyormu? Birkere orada o insanlara saygı duyacaksın. Fetö ile bağı olan her siyasetçi yargılansın neden demiyorsun? Kimin bağı varsa cezaevine atılsın neden attırmıyorsunuz? Elinizden tutanmı var. Sen gelip burada bana bir milletvekilinin nasıl olurda maaş ile gemiler, maden ocağı alır sen onu söyle.
21 Yılda ülkenin geldiği durum belli daha dün suriyelinin teki vatandaşımızı vurdu. Suriyeli bir itin gelip burada senin vatandaşını vurması hoşuna gidiyormu?
Kızamık gibi komik hastalıklar ülkemizde bitmişken geri türemesi sana normal geliyormu?
Ev kiraları olmuş 5000 tl üstü asgari ücret 8000 lira isterse 10.000 lira olsun ne önemi var. Karadenize gelen bir deprem'de eviniş kaybeden vatandaş ile konuştuö ankarada 8000 tl kira istemişler asgari ücret kaçtı?
Ama dogalgaz çıkartıyoruz 1 ay bedava değilmi? Çay var içersen. Ama sen soda içmeye devam et. İnsanda biraz gurur olmalı. Omurga olmalı.
Birde neydi hudut namustu değilmi?
Bu ülkede hatay iline giremeyen bir millet vekili var ama suriyeden elini kolunu sallayarak suriyeli girebiliyor. Ama hudut namusdu değilmi?
Yukarıda yaptığın gibi işine gelmeyen mesajları görmezden gelip işine gelene cevap verirsin. Devam et paşam aynen böyle devam et. Milletçi sizsiniz vatnadaş sizsiniz. Terör ile arasına mesafeyi koyan sizsiniz. Açılım sürecini zaten ben yaptım.
Omurga çok önemli bir organ.