BRC20 için birkaç projeyi inceliyorum daha çok ne olduğu belli olmayan tokenlar yerine daha aklı başında olanları ayıklamak lazım. Birkaç gündür konu açmak istiyordum ancak keyfim yerinde olmadığı için foruma vakit ayırmak istemedim. Konuya mesaj atıldığını görünce bu mesajı atmak istedim. SRC 20 tarafında güzel bir hype var yalan yok ancak elim almaya gitmedi ben daha çok brc20 tarafına baktım.
Kendi adıma dikkat çeken 3 proje oldu yolun çok başlarındalar.
1. Map Protocol : Adamlar BTC L2 yapıyorlar.
https://twitter.com/MapProtocol2. Alex lab.
3. Mubi: brc20 köprüsü.
Bu üçü mcap olarak çok uygun projelerden cüzdana az bir miktar attım.
Diğer taraftan son bir haftadır gate.io tarafındaki brc20lerde inanılmaz yükselişler var. Birkaç gün önce trene atladım ve kar alarak yola devam ediyorum. BRC20 tarafı resmen nftlerin ve token'ların doğuşu gibi yeni.
Yakın zamanda rats listelendiği yerden 3x yaptı.
Bunlarda mcap olarak bakmak da bana biraz saçma geliyor bunlar mint edilirken her ne kadar bedavaya mal olmuş gibi görünse bile mint edilirken yüksek rakamlrda fee ödüyorlar ve bunu mintleyen topluluk akıllı davrandığı taktirde garip fiyatlamalar görebiliyorsunuz.
Yakın zamanda solana tarafındada brc20 mintine benzer mintler başladı bugün bir tanesi bitti büyük ihtimalle kazançlı olacaktır. ben kaçırdım.