PASEU 14 haziranda işleme açılmış ve açılış fiyatı 27,5 TL, 19 Haziran Perşembe günü 36,58 TL ile de tepe noktasını görmüş ve oradan sonra düşüşe başlamış oradan satanlar %50'ye yakın kar etmiş, güzel kazandırmış.
Şuanda borsada 33,10 TL'den işlem görüyor, hala karlı bir yatırım, ortalama 35-37 lot vermiş şuan ki kar 280-300 TL arasında.
Güzel bir yatırım olmuş bir halka arz için, birilerinin günlük yemek parası
1 günlük yemek parası deyip geçmemek lazım aslında bu devirde kim havadan para veriyor ki
O yüzden halka arzları kaçırmamak, hepsine ufak ufak giriş yapmak lazım. Ben seçimden sonra daha halka arzlara katılmadım hiç. Bundan sonra bende takibini yaparım ufak ufak.
valla bütün halka arzlara 1000 lira ateşliyorum ve genelde de 5 günlük sigara param çıkıyor. %20-30 kardan kim satıyor ulan diye düşünen varsa aranızda o kişi benim dostlar. uzun dönemli düşünmeyip, lot artırma işi yapmıyorsanız size tavsiyem bu şekilde. sigara olmaz mk'nin dediği gibi yemek parasını çıkarırsınız.
En güzeli sizin yaptığınız strateji. Zaten yatırım 1000 lira iken 300 lira kâr çok iyi bir oran. En azından 1 kartona yakın sigara paranız çıkar hocam