Fazla zekada iyi değil arkadaş ya, adam kendince farklı açılardan bakıyor ve garip savları savunuyor, bunu kabul etmek imkansız, yaptığı eylemler acımasızca ve vahşice, bundan daha kötü bir durum yoktur sanırım, 16 yaşında Harvard’a girip Hizbullah militanı gibi teknolojisiz bir hayat sürüp sağı solu patlat adam öldür, acımasızlıkta zirve herhalde bu, bazen beynin de ortalaması yeterli, fazlası zarar diye düşündüren bir kişilik olaylarını yansıtıyor bu adamın yaşadıkları,
Anarşist olduğu için zamanın ruhuna tepki koymuş. Hoş diil yaptığı bombalı eylemler. Asla savunmam. Masum siviler ölmüş çünkü. Ama Kaczynski gibi insanlar kaldı mı? Bi tane örneğini ortaya koyamayız. Düşüncelerini, sanayileşmeye karşı tepkisini yok sayamayız. Onun yaptığı iyi şeylerden örnek almak, kötü şeylerden uzakta durmak iyi bi bakış açısı olabilir. Kacynski'yi siyah, beyaz olarak yorumlamak tam bi doğru diil bana kalırsa.
Gerçi Kacynski gibi kimse kalmadı dedim. Ama Greta Thunberg tam bi aynısı olmasa da Kacynski gibi mücadeleci bi tavra sahip. Bana kalırsa dünya tarihine geçmiş önemli kişiler arasındalar.