meydey meydey 1, 2, 3, 1, 2, 3, 6060606, 67 67 67 67 67. konu dindarlara bağlanarak verilmek istenen mesaj verilmiş ve ipilerici mipmilliyetçi sopsolcu arkadaş tarafından yine bayağıdan aşağı bir propaganda yapılmış (malum, bildiğiniz gibi, bu forum bitcointalk cexap partizanlarının propaganda araçlarından biri olarak hizmet veriyor, bir diğeri için bkz. ekşi lağım)...
ayrıca bir başka bkz. adam evinde avradına bir bardak çay ver diyemiyor, bahane dindarlar.
bak güzel seküler kardeşim, soyunmayı modernlik olarak tasvir ederken aynı anda bünyende kıskançlık taşıyamazsın, yoksa karpuz gibi çatlarsın, işte böyle yolun ortasında dımdızlak kalırsın, ya avradına bir bardak çay ver diyeceksin ya da marş motorunun kelebeğini biraz daha açacaksın ve çeperlerini genişleteceksin; anladın mı?
şimdi biz tokat etkisi oluşturan bazı gerçekleri suratlarına vurunca bu multiciler kendi aralarında oynaşıp bize "gerici, yobaz, bağnaz" falan derler. onlara kendi dillerinde cevaplar verelim.
solcu abla:
Selda Bağcan: Ben sol muhafazakarım, açık giyinmeyi ayıp buluyorum
https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/magazin/selda-bagcan-ben-sol-muhafazakarim-acik-giyinmeyi-ayip-buluyorum-41698849statükocu abla:
Sanatçı Nurseli İdiz, "Türkiye'de ayrıştırma, başörtüsü tartışmasıyla başladı. Başörtüsü yasağı geldi, insanlar mağdur oldu. Ben sol görüşlü bir kadınım ama bana doğru gelmeyen şeyi açıkça söylerim. 'Bu iktidar toplumu ayrıştırıyor' diye şikayet eden laik kesim başlattı bu ayrıştırmayı" dedi.
...
Her dakika çıplak kadın görmekten bana fenalık geldi. Sadece sosyal medyada değil, sokakta da öyle... Artık donla, sütyenle dolaşıyorlar. Türkiye muhafazakarlaşıyor deniyor ama yok öyle bir şey.
https://sputniknews.com.tr/20230612/nurseli-idiz-bu-iktidar-toplumu-ayristiriyor-diye-sikayet-eden-laik-kesim-baslatti-bu-ayristirmayi-1072332741.htmlben şahsen göreceğimi gördüm ve yaşayacağımı yaşadım bu hayatta; hani az sonra tahtalı köye gitsem "ne oluyoooo yeea" demem ama 20 yaşında hormonları deli atan bir çocuğa gözün oraya buraya bakmasın diyemezsiniz (geçin bu ayakları); deliler gibi çok kıskanıyorsanız, çarşaf kullanmasanız bile en azından ikna edin ki tunik denilen süpermega ötesi icadı denettirin veya forum köşelerinde caz yapmayın ve ağlayıp zırlamayın çünkü kimsenin çoluk çocuk pişpişleyecek vakti yok. :)
seviye sıçmıklaştı ama bunu isteyen hiçbir zaman ben olmadım çünkü malum kitlenin seviyesine inmek beni de rahatsız ediyor.
neyse, seviyeyi biraz daha yukarı çekmek için okuma önerisi verelim: modern erkeğin kılavuzu, johnny delusion
gerçeği anadolu erkeği iseniz avradınıza bir bardak çay ver demeyi biliyorsunuzdur, işte o zaman bunları okuma ihtiyacınız olmaz ama aşağılık kompleksine kapılmış bir frenk mukalliti iseniz ve içine düştüğünüz bu acı durumdan kurtulmak istiyorsanız başlangıç için iyi bir öneridir; hadi bakayım, allah kurtarsın...