Bitcoin Forum
December 04, 2016, 08:29:50 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Weird Miner Behaviour!!!PLEASE HELP!!!  (Read 934 times)
RedLine888
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 163



View Profile
December 14, 2011, 09:40:51 AM
 #1

Hi. The situation is as follows:
I have 3 VGAs. Peak performance is 6950(326 MH/s), Asus 5870 (461 MH/s), Gigabyte 5870 (431 MH/s)
When a single card is mining (6950 for example) everything is ok with its hashrate. When the second turns on the (Asus for example) hashrate drops and bounces from ~316 to ~326 for 6950 and ~326-367 for Asus and when I turn Gigabyte on the hashrate drops even more significantly ~296-309 6950, ~311-354 Asus, ~309-349 Gigabyte.

What the hell is going on? Huh

I use Aoclbf 1.81 + Phoenix 1.7.0 whith modofied kernel + Cat 12.1 + Windows 7 x64 SP1
Flags are: -k phatk2 VECTORS2 BFI_INT FASTLOOP=false AGGRESSION=11 DEVICE=X

Everything was perfect untill I installed Intel OpenCL SDK. Now I have uninstalled it but the problem remains.

PLEASE help me to resolve a situation! Cry
Thanx in advance

If I helped and You do wanna thank:
1FoiQYVPtUwWWnrYe1oYV3GCtJP8YBe1fv
Feel free to PM if you're in a need of any help
-------------------------------------------------------------------
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!