Bu ve garip fetvaları verenlerin dinlerinin islam olmadığı kesin birşey. Bakıyorsun hergün yeni garip garip fetvalar yayınlanıyor.
Dünyada kara para aklama olayı en çok devletlerin parasıyla olur. Kriptoda heleki btc'deki parayı anonimleştirmek neredeyse imkansızken böyle cahilce yorumlar yapıp milletin aklını bulandırmalarını anlamıyorum. Faiz haram ama haramın en çok kullanıldığı yerden maaşı alınca sorun yok. Faiz haram ama kredi çekerken bankaya faiz öderken sorun yok. Zamanında paranın enflasyonu diye birşey çok az olduğu için insanlara garip gelmemiş olabilir ama günümüzde ne kadar kaçarsanız kaçın birşekilde faize bulaşıyorsunuz. Bulaşmama şansınız yok.
Eskiden cuma namazına giderdim abi öyle cahilce fetvalar duydumki lan dedim bu camilerin bizim dinimiz ile alakası kalmamış. Mesela Kurtuluş savaşımızın yıl dönümlerinde sela okunmuyorken 15 temmuz için her yıl sela okunuyor. Bu yeni din ile ilgili nice örnekler verilebilir.
Bana göre artık birden fazla islam dini mevcut biri gerçek islam diğerleri uydurma kafalarına göre değiştirdikleri siyasal vs ve güzellemeler yaptıkları din. Bu hocanınkide benzer bir durum.
Birde karşı tarafı var. Bireyler abi yok böyle birşey adam sözde senden benden müslüman ama diyorki benim son peygamberim yaşayan birini örnek gösteriyor. Eee hani derlerya öyle ... b.. y..
öyle müslümana böyle imam
çok takmamak lazım.