İspanya, Almanya ChatGPT'ye karşı bitakım yaptırımlar uygulamaya çalışıyordu. Kişisel verilerin kullanımı konusunda ChatGPT'nin ihlalleri varmış bu ülkelere göre. İhlal bi problemdi. Veri sızdırma olayı ikinci problem oldu. ChatGPT bazı sorunlara sahip kuşkusuz. Ama bebek adımlarını atan bi teknoloji bu sorunları zamanla aşar bana kalırsa. İlk uçak pervanesini döndürdüğü ilk anda uçmamıştır. İlk araba sorunsuzca uzun mesafe yolculuklara çıkmamıştır. Nasılki bütün bi teknoloji bebek adımlarından sonra hoş bi seviyeye gelmişse yapay zeka da iyi bi seviyeye gelecektir zamanı gelince. Sorunları gelişmenin bi parçası olarak normal bişi olarak görüyorum ben.
Artık her şey bunu yapıyor veya yaptırılıyor hocam ya, chatgpt sağlam bir program ve yapay zekanın bütün nimetlerinden faydalanması açısından bazı kullanıcılar tarafından sürekli kullanılıyor, böyle yerlerde üyelik açarken her zaman kullandığımız emaillerden başka bir email kullanmalıyız ve parolayı da farklı kullanmalıyız, biz internet kullanıcılarımız tüm şifreleri aynı olan kullanıcılardan olmamalıyız, bir de Türk halkı olarak belirli periyotlarla şifre yenileme olayını adet edinmemiz gerekiyor, güvenlik için böyle basit bir önlem şart,