Dear KuCoin Users,
Consistent with KuCoin’s core values, we are dedicated to fulfilling ‘Know Your Customer’ obligation in accordance with the applicable regulatory requirements. We continually protect our customer’s assets and combat money laundering, terrorist financing and related financial crimes around the world, based on this, KuCoin will enhance the Customer Identification and Verification Program.
The enhancement will officially take effect on July 15, 2023 (UTC).
https://www.kucoin.com/announcement/hant-enhancement-of-kucoin-customer-identification-and-verification-programBinance'in bu dayatmayı yaptığını biliyorum. KYC yapmayı sevmesem de Binance'e KYC yapmıştım. Gerçi sırf bu yüzden daha çok Kucoin'i kullanıyordum. Fakat Kucoin hesabıma girdiğimde gördüğüm bildirimden sonra biraz moralim bozuldu. KYC dayatmasına katılan borsalardan biri de Kucoin olmuş ve KYC dayatmasını da herkesin çok iyi bildiği klasik açıklamalarla yapmışlar. Kara para aklama ve terör finansmanını engellemek için KYC yapmak istiyorlarmış. Aklıma takılan soru şu: Kucoin kim bilir kaç yıllık borsa. Şimdiye kadar kara para aklama ve terör finansmanı suçlarının hiç işlenmediğini mi düşünmüşler? Şimdi akıllarına birden herkese KYC dayatması yapma fikri mi gelmiş?