Xrp'yi sevebilirsiniz ve xrp'yi övebilirsiniz ama xrp için boğayı getiren coin demek veya içinde boğa var demek bence çok gerçekçi bir yaklaşıma sahip değil. .
O zaman boğayı ethereumla getirsinler ethereumu 10 bin dolar yapıp boğa geldi deriz tabi bir kisi de dönüp alırsa , veya shiba coin ile gelsin kek koinlerinde mantıklı boğa sezonu için. 1 doları 1 milyon dolar yapmak isteyen butun liselileri toplarız. Kedi köpek koinlerine yatirim yaparlar böylece boğa gelmiş olur.
Xrp coini major bir koin ve ayı sezonlarında şuan yaşadığımız ayı sezonuna göre onlarca kat düşmüş bir coin. Yerin dibine girdigi dönemlerde oldu. 2013 ten bu yana boğa ayı sezonları gördü ama ilgi bitmedi. Coinde bir boğa aşkı seziyorum ve bogada herkes tarafından izlenip yukselmesi bekleniyor ve insanlari kendine çekiyor. Balinasıda yatırımcısı da kazanıyor filmin sonunda tüm coinler gibi düşüyor mu düşüyor ama o ilgi bitmiyor.
Ama bugün yuzbinlerce coin var hiç bir Xrp gibi ilgi uyandıramıyor. Eğer boğa gelecekse işte bu coinle gelmeli benim anlatmak istediğim bu
2021 yılındaki boğanın yeterince tatmin etmemesi belki de yanlış atları hipodramda kosturmaktandır. 2021 boğası kedi köpek kek pastalarla başlayacağına Xrp gibi majör koinlerle baslasaydı 2017 boğası gibi gerçek bir boğa görürdük.Dususlerle çok zarar edenler olmadı mı 2017-2018 de oldu ama yatırımcı yine de majör koinleri bırakmadı elinden inatla tuttu. Yerin dibine girse...işte o coinlere bu önümüzdeki bogada umarım hakları teslim edilir. Bitcoine teslim edildiği gibi.
Xrp yanına tron da eklenebilir mesela veya litecoin de gerçekten seveni olan bir coin ama bunların en iyisi sivrilen Xrp oldu. Xrp diyince nedense insanlar bir dönüp bakıyor. İşte bende bundan bahsediyorum.