Bitcoin Forum
May 31, 2026, 07:42:02 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 [6]  All
  Print  
Author Topic: İzdemir Enerji Elektrik Üretim A.ş Halka arzı Onaylandı #izenr  (Read 1342 times)
MK-74
Legendary
*

Activity: 2002
Merit: 1609

View Profile
December 30, 2023, 07:44:36 PM

Şuanki piyasada ben pek bir şey alma taraftarı değilim, bist hala düşmeye devam ediyor. Biraz toparlandıktan sonra alım yapılabilir. Daha çok alım fırsatı sunacaktır.

ZekiBeyy
Legendary
*

Activity: 1764
Merit: 1007

View Profile
December 31, 2023, 10:19:45 AM

Şuanki piyasada ben pek bir şey alma taraftarı değilim, bist hala düşmeye devam ediyor. Biraz toparlandıktan sonra alım yapılabilir. Daha çok alım fırsatı sunacaktır.
Düşüş devam edebilir ayrıca döviz altın yükselmesi daha muhtemel bu nedenle çok çok ucuz olmadıkça bir hissede kalmak bana mantıklı gelmiyor açıkçası halka arzlardan kazandığım karlar ile çok az miktar hissem var o kadar zarar çıkınca satarım Smiley
mandown (OP)
Legendary
*

Activity: 2674
Merit: 2216

View Profile
August 15, 2024, 06:10:24 AM

Enerji şirketlerine ait hisseleri seviyorum şuan neredeyse halka arz fiyatına gelmiş durumda 21 tl abi.  ATH'den alanlar için üzücü ancak birkaç yıla kalmaz bu gibi şirketlerin çok değerli olacağını düşünüyorum halka arz furyası ile gidebildiği yerleri görmüş olduk. Bu fiyatlar bu hisse için çok ucuz değil mi?

mandown (OP)
Legendary
*

View Profile
September 13, 2024, 08:52:38 AM

Finansal durumu berbat şuanki pozisyonda karlılığını korumayı bırak zarar etmişler gelir tablosunu incelediğinizde şirketin hissesinin neden düştüğünü anlayabilirsiniz heriflerin hasılatı ile satışların maliyeti birbirini karşılamıyor doğal olarak hisse fiyatına yansıyor yani olmas gereken yere geliyor.

Her ne kadar bu hisseye pozitif bağım olsada durum rezalet.

ZekiBeyy
Legendary
*

View Profile
September 13, 2024, 04:28:34 PM
Merited by ekiller (1)

Daha önce bu duruma değinmiştim diye hatırlıyorum. Halka arz olmuş bir hisse yatırım yaparken şunu unutmayın; şirketler 1 sene boyunca mevcut halka arzın dışında yeni pay satışı yapmama taahhüdünde bulunuyorlar bu demek oluyorki 1 yılı tamamladıklarında ilave pay satışı için onay alabilirler. Böyle bir durum yaşanırsa arz artacağı için hisse fiyatı daha çok düşecektir bu durumu unutmayın derim. Halka arzların o şaşalı dönemi bitti, iyi şirketler değer kazanıyor iyi olmayanlar halka arz fiyatına hatta dahada altına düşebildiğini gördük.
Hvdv
Hero Member

Activity: 1260
Merit: 678

View Profile
September 15, 2024, 07:26:11 AM

Halka arz fiyatına dönmüş hisse şimdi bakıyorum da. Enerji şirketleri gelecekleri parlak şirketler olur genelde ama İzdemir bundan uzak görüntüde. Enerji sektöründe batmazlar herhalde ama yatırım yapmak için de şu ortamda pek cazip değiller doğrusunu söylemek gerekirse. Borsa uzun vadede büyüyen şirketleri bulup düzenli hisse alırsanız en büyük iyiliğini gösteriyor size. Bu yüzden eğer bugün İzdemir alırsanız ve İzdemir 10 sene sonra büyürse zengin eder ama bir de tersini düşünün sizi batırır.

mandown (OP)
Legendary
*

View Profile
September 18, 2024, 09:29:41 AM

Halka arz fiyatından az yukarı aldılar hemen kafasına vurdular bu kafasına vuran kim abi bu hisselerin bu rakamlarda olması saçmalık bist denetlenen bir yer değil mi? burasını bu hale getirenlere ceza olmayacak mı?

Regüle regüle deyip duruyorlar al burası regüle bir piyasa resmen ponzinin regüle edilmiş hali.

W Jr.
Copper Member
Legendary
*

Activity: 2030
Merit: 1491

View Profile
September 27, 2024, 07:43:10 PM

Halka arz fiyatı 19.00 lira, şu an fiyatı 19.15 lira.

Bu da şunu gösteriyor ki BIST hisselerinde HODL yapmayın dostlar.BIST’de HODL yapacaksanız bir kaç proje hariç bu işe bulaşmayın.Bir kaç hisseyi de sanırım artık herkes biliyor ve oralara yatırım yapıyorlar.İzdemir ilk başta arz olurken enerji şirketlerinin geleceğini konuştuk buralarda ama görünen o ki burada işler böyle yürümüyor.

Petkim, Tüpraş gibi hisseleri bu sektörde deneyerek uzun vadeli tutmak daha mantıklı bence, bu projeleri kısa süreli fantezi olarak üzülmeyeceğiniz miktarlarda belki denemek için alabilirsiniz ytd.

R

▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄
████████████████
▀▀▀▀█████▀▀▀█████
████████▌███▐████
▄▄▄▄█████▄▄▄█████
████████████████
▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀
LLBIT|
4,000+ GAMES
███████████████████
██████████▀▄▀▀▀████
████████▀▄▀██░░░███
██████▀▄███▄▀█▄▄▄██
███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███
██░░░░░░░░█░░░░░░██
██▄░░░░░░░█░░░░░▄██
███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
▀████████
░░▀██████
░░░░▀████
░░░░░░███
▄░░░░░███
▀█▄▄▄████
░░▀▀█████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
░░░▀▀████
██▄▄▀░███
█░░█▄░░██
░████▀▀██
█░░█▀░░██
██▀▀▄░███
░░░▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
||.
|
▄▄████▄▄
▀█▀
▄▀▀▄▀█▀
▄░░▄█░██░█▄░░▄
█░▄█░▀█▄▄█▀░█▄░█
▀▄░███▄▄▄▄███░▄▀
▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀
░░██████░░█
█░░░░▀▀░░░░█
▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
▄░█████▀▀█████░▄
▄███████░██░███████▄
▀▀██████▄▄██████▀▀
▀▀████████▀▀
.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
░▀▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▀
███▀▄▀█████████████████▀▄▀
█████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀
███████▀▄▀██████░█▄▄▄▄▄▄▄▄
█████████▀▄▄░███▄▄▄▄▄▄░▄▀
███████████░███████▀▄▀
███████████░██▀▄▄▄▄▀
███████████░▀▄▀
████████████▄▀
███████████
▄▄███████▄▄
▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄
▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄
▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄
▄██▀▄███░░░▀████░███▄▀██▄
███░████░░░░░▀██░████░███
███░████░█▄░░░░▀░████░███
███░████░███▄░░░░████░███
▀██▄▀███░█████▄░░███▀▄██▀
▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀
▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀
▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀
▀▀███████▀▀
OFFICIAL PARTNERSHIP
SOUTHAMPTON FC
FAZE CLAN
SSC NAPOLI
ZekiBeyy
Legendary
*

View Profile
September 28, 2024, 04:42:55 PM

Bu da şunu gösteriyor ki BIST hisselerinde HODL yapmayın dostlar.BIST’de HODL yapacaksanız bir kaç proje hariç bu işe bulaşmayın.Bir kaç hisseyi de sanırım artık herkes biliyor ve oralara yatırım yapıyorlar.İzdemir ilk başta arz olurken enerji şirketlerinin geleceğini konuştuk buralarda ama görünen o ki burada işler böyle yürümüyor.

Petkim, Tüpraş gibi hisseleri bu sektörde deneyerek uzun vadeli tutmak daha mantıklı bence, bu projeleri kısa süreli fantezi olarak üzülmeyeceğiniz miktarlarda belki denemek için alabilirsiniz ytd.
Borsamızda hype bitti küçük yatırımcı az çok demeden çorba parası çıkardığı için borsaya yatırım yapıyordu. Sadece halka arzlara katılıyorlar sanmayın kazanmaya alışınca başka hisselere yatırım yapma isteği doğuyor birilerinin tavsiyesiyle aldıkları hisselerden zarar edince uzun süre o hissede kalıyorlar. Bence borsada yatırım yapmak istiyorsanız büyük şirketlerin ve sürekli temettü dağıtan şirketlere yatırım yapmak gerekir bunun dışında hisseler çoğunlukla düşüyor. Borsada kanser olmamak adına artık ilgilenmiyorum, kripto düşüşten sonra genelde toparlanma oluyor ama borsada bekle babam bekle.
Hvdv
Hero Member

Activity: 1260
Merit: 678

View Profile
September 29, 2024, 10:36:37 AM

Borsamızda hype bitti küçük yatırımcı az çok demeden çorba parası çıkardığı için borsaya yatırım yapıyordu. Sadece halka arzlara katılıyorlar sanmayın kazanmaya alışınca başka hisselere yatırım yapma isteği doğuyor birilerinin tavsiyesiyle aldıkları hisselerden zarar edince uzun süre o hissede kalıyorlar. Bence borsada yatırım yapmak istiyorsanız büyük şirketlerin ve sürekli temettü dağıtan şirketlere yatırım yapmak gerekir bunun dışında hisseler çoğunlukla düşüyor. Borsada kanser olmamak adına artık ilgilenmiyorum, kripto düşüşten sonra genelde toparlanma oluyor ama borsada bekle babam bekle.
Borsa’nın tersi çok pis hocam. Borsada ters yakalandığımızda uzun süre çıkamıyoruz psikolojik olarak. Öyle bir şey ki tahtayı ayarlayan da çıkarmıyor seni. Artık nasıl yazılımla hareket ediyorlar bilmiyorum ama ortalama sürekli seni zararda bırakan bir seviyede kalıyor. Ama büyük hisseler böyle değiller tabi direkt şirkete yatırım yaptığınız için uzun vadede büyüyorsunuz. Borsa böyle düşününce risk alınabilecek hisselerde risk miktarı da önemli olarak dikkat edilmeli.

mandown (OP)
Legendary
*

View Profile
November 04, 2024, 07:18:00 PM

Borsanin tersi pisken TL değer kaybetmeye devam ediyor yani aslında kaybınız çok fazla.

Kafayı çalıştırıp faizde bekleyenler borsa riskine girmeden paralarını en azından değerini korumaya çalışıyor. Bir gece ansızın savasabilkriz gibi saçma soylemerle millet neden borsada dursun dururmu geçtiğimiz dönem halka arz vs ayağına milyonları içeri aldılar

RaltcoinsB
Legendary
*

Activity: 2884
Merit: 1529

View Profile
December 01, 2024, 06:12:26 AM

Borsanin tersi pisken TL değer kaybetmeye devam ediyor yani aslında kaybınız çok fazla.

Kafayı çalıştırıp faizde bekleyenler borsa riskine girmeden paralarını en azından değerini korumaya çalışıyor. Bir gece ansızın savasabilkriz gibi saçma soylemerle millet neden borsada dursun dururmu geçtiğimiz dönem halka arz vs ayağına milyonları içeri aldılar
Borsa böyle ortamları sevmiyor abi katılıyorum biraz daha aklı başında açıklamalar yapılmalı parasını  faizde tutan aslında parasının değerini korumaya çalışarak hareket etti ama kazandı da çünkü dolar ve döviz baskılandıkça faiz full kar oldu ama bir yerde patlayacak çünkü para basılıp faizdeki olanlara veriliyor doğal olarak tl düşmesi gerekiyor bakalım nerede ipin ucu gevşeyecek

Pages: « 1 2 3 4 5 [6]  All
  Print  

Jump to: