Merhaba Arkadaşlar,
Biliyorsunuz bu sıralar halka arzlara katılıyoruz forum olarak ve fatura paralarımızı çıkaracak kadar para kazanıyoruz, bazen daha fazlasını kazanıyoruz.
Bildiğiniz gibi halka arzlara girdiğimiz uygulamalar genelde banka uygulamaları oluyor oradan sonra orada sadece al sat işlemi yapabiliyoruz.
Derinlik, grafik falan göremiyoruz yani aşağıdaki resimde olduğu gibi. Ben bunu araştırdım ve bunların paralı olduğunu öğrendim, lisanslı satılıyormuş
Bedavasını bulamadım maalesef. Keşke bizim kripto borsalarındaki gibi olsa.
Bunları gösteren bir kaç uygulama buldum, daha önce bu uygulamaları kullanan var mı?
Ben bir tane almayı düşünüyorum karar veremedim, sizin bildiğiniz başka uygulamaları da yazabilirsiniz.
Genelde mobil uygulamalara baktım onu da belirtiyim.
Matriks Mobile: Çoğu kişi bunu kullanıyor galiba, en çok karşıma çıkan uygulama bu oldu.
Foreks Mobile: Bunu bir kaç kişi kullanıyor, ama ara yüzü falan güzel, indirdim bi baktım hoşuma gitti.
İdeal Cep: Bunun da reklamları çok karşıma çıkmaya başladı, bunu kullanan kişiler de var, ama bilemedim.
Matriks ve Foreks uygulamaları güzel göründü arayüz olarak ama kullanımları nasıl bilmiyorum çünkü kısıtlı lisans olmadığı için.
Yorumlarınızı bekliyorum.