Tepedeki kişi değişmediği için faizi %100 yapın yine etki etmeyecek bakma seçimi kazandı kendisi bile hayret ediyordur. Sadece faizlerle bu iş çözülmez yargı bağımsızlığı varmı? yok ee daha ne yarın yabancılar yatırım yapmaya geldiğinde başlarına herşey gelebilir neden gelip yatırım yapsın.
Koreye asker gönderen bizleriz ama adamlar bizi teknolojiden tut ekonomiye kadar her konuda katladı acaba. neden nasıl oldu diyen oluyor mu?
Hocam senin de belirttiğin gibi ekonominin düzelmesi icin ekonomik doğru adımlar atılması yanında, ayrıca başka birçok alanda da şeffaflık, hesap verilebilirlik, düzenli denetim, yargı bağımsızlığı gerektirir. Ben ekonomistim diyerek herşeyi duzeltemezsiniz, hoş yaptıklarınızı eleştirip oyunun yönünü değiştirmeyecek en az yüzde yirmilik kitleyi bulunca ben tanriyim da diyebilirsiniz ama neticede yukarıda size herşey güllük gülistanlıkken, aşağıda halk ay sonunu nasıl getiririz derdinden biçare olur, güc zehirlenmeniz öyle bir seviyededir ve de yanınızdaki dalkavuklar kendi ikballeri için aşağıyla aranızı öyle bir koparır ki, ölülerin dirileri her gün helva yiyor sandığı gibi halkınizin refah içinde yaşadığını sanırsınız...