Şampiyonluğu kazanan bütün milli oyuncularımızı ve teknik ekibini kutlarım. Diğer milli takımlarımızla karşılaştırmak çok doğru değil onların başarısızlığının çok farklı nedenleri olabilir ama milli formayı giyen herkesin elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını düşünüyorum. Sporda her zaman en iyi dereceleri hedeflemeliyiz. Bu başarılar umarım kalıcı olur önümüzdeki turnuvalarda da milli takım en iyisini yapar ve bize yeni madalyalar kazandırır. Tebrikler bizim çocuklar.
Ben de size katılıyorum bu konuda. Diğer milli takımlarla karşılaştırmak tam bi doğru diil. Başarı kıyaslamak da hoş diiil.
Son yıllarda engelli takımlarımız çok harika başarılar kazanıyor. Ampute takımımız da harika başarılar kazanıyor. Ama basında, halkta beklendiği kadar bi karşılık bulamıyolar. Olsun yine de. Önemli olan basında karşılık bulması diiil. Bu vatandaşlarımızın topluma karışması. Kendilerini ifade edebilmesi. Sporla sağlık bulması. Yani kimsenin onları izlemesine gerek yok. Pek bi başarı kazanmalarına bile gerek yok. Kupa, madalya beklentimiz bile olmamalı bana kalırsa onlardan. Bizim için önemli olan onların sosyalleşmesi. Hayata karışması.