Benim üniversite sınavında tıp tutmuştu ama istediğim okul değildi o yüzden yazmamıştım, yoksa tıp çok istiyordum. Allah korumuş gerçekten benim gördüğüm kadarıyla doktorlar rezalet halde. Dedem için devlet hastanesine gitmek zorunda kalıyorum sık sık, gerçekten çekilecek çile değil. 1 günde bile bütün fiziksel ve yaşam enerjimi emiyor, hastaneler kara delik gibi. Bence doktorlar iyi bile dayanıyorlar, maalesef intihar olayları artabilir. Çünkü ülke de kötüye gidiyor ve çoğu kişiye göre umut yok. İşleri de kötüye gidiyor. Üstüne insanlar fiziksel şiddet uyguluyor ve hiç elde tutulur ceza almıyorlar. Her şeyde olduğu gibi bu konuda da rezalet haldeyiz, kötüye gidiyor ve umut yok.
Her meslek grubunda mobbing ve baskılar var. İyi güzel de doktorlar gibi önü açık insanlara neden bunları diğer akıllı doktorlar yapar ki? Sonuçta doktor olan hemen hemen her kişi çok zor sınavların üstünden gelmiştir demektir. O sınavı kazanan insanı baskıya dayanamayıp intihar ederken düşünüyorum çok üzücü. Hayatını sona erdirme sebebi çok kötü yine kendi meslektaşının baskısı veya sağlıkçılara yapılan şiddet. Zaten ülkede doktor kalmadı kalanları da intihara sürüklüyorlar.