Vay arkadaş ya sen tut 70 tane iste gele gele 65 tane gelsin. Benim kimin kızından noksanım vardı da bana 1 taneyi daha layık görmediler. Ben bunu diğerlerinden eksik mi kollayıp büyütecektim. Neyse ilk gün 1 tane alım emri gireim de diğerlerinin yanındaki 66 lık yerimi alayım. Kimse bana bir noksan demesin. Herkese hayırlı olsun. Bakalım kaç tavan sonrası bununla vedalaşacağız.
Hocam defalarca diyorum ki halka arzlara açılır açılmaz talep yollayın, dağıtım tam bölünmediği zamanlarda erken talep yollayanlar 1 adet fazla dağıtım oluyor hadi bu hisse fiyatı 4,30 TL önemsiz bir bedel ancak Tab Gıda gibi hisse fiyatı yüksek olan dağıtımlarda çok daha değerli olacak bu nedenle arzlara hızlıca katılım sağlayın tavsiyemdir
Hocam bu dediğiniz tam olarak değil, şu halka arzlara katılmaya başladığımdan beri %90-95 oranında hep ilk açılış dakikaların yolluyorum ve gelen miktar sürekli değişiyor. Bazen fazla geliyor bazen az.
Yani şans işi bu tamamen, adamların bi algoritması vardır ama bu olduğunu sanmıyorum.
Ayrıca bu şirketin sahibi, SASA Polyesterin sahiplerinin kardeşiymiş, yukarılarda yazdılar mı bilmiyorum ama onlardan ayrılıp kendi şirketini kurmuş bu abimiz, böyle de bir bilgi vereyim dedim sizlere