Marketcapleri çok düşük ve tamamı eşit dağıtım olacağı için baya bir süre tavan gidebilir bu hisse, tek sıkıntısı var 3-5 hisse anca düşer gibi geliyor bana.
Yani 100 liralık hisse ya gelir ya gelmez, kazançta çok düşük olacak maalesef.
100-200 lira gibi bir şey kazandırır, onla da gider bir şeyler çay çorba içerim heralde.
Çorba 100 lira olmuş da 1 çorba içene 1 bedava kampanyası gibi olacak böyle giderse halka arzlar. Belki çay alabilirsiniz hocam. Eskiden 1 arzdan 2 bin lira kazanılırdı artık herhalde ayda ancak 2 bin lira kazandıracak o da yoğun geçen bir arz ayı olursa kazandırır. Artık pek bir esprisi kalmadı bu arzların.
Önceden 3-4 kişi menü alabiliyorduk sonra tek menüye düştü şimdi de çorbaya kadar indik
Eşit dağıtım olacağından ve taban gideceğinden dolayı bu bekleme süresini uzun tutanlar çorbadan menüye doğru kayabilir. Halka arzın sayısı arttıkça ay sonuna az da olsa bir şey bırakıyor ama bakalım artık ne kadar sıklıkta olacak.
Dediğiniz gibi esprisi kalmadı gibi ama arz furyasının bitmesine biraz daha var böyle devam edecektir. Bu süreçte az da olsa kar elde edebilmek ve bunun düzenli hale gelmesi fena bir iş sayılmaz. Bu sene halka arzlara katılıp da ufak tefek ihtiyaçlarını gideren çok fazla kişi oldu.