globalde var da lokalde yok mu? neyse konuyu dallandırıp budaklandırmak istemiyorum ama buna benzer çeteleşmeler her yerde olabiliyor. sanırım bu durum internet aleminin bir laneti olsa gerek... yani, ben gerçek hayatta çok acayip uç noktalarda bulunan insanların bile çok daha iyi bir şekilde anlaşabildiklerini görüyorum, buna şahit oluyorum ve bazılarının paydaşıyım...
bu forumdaki insanları fazla umursamayın, ölüm tehditlerinde bulunanlar, çeteleşip ekip olarak saldıranlar ve kategorilendiremeyeceğim kadar bir sürü tipten insan var bu forumda...
Burda da vardır hocam daha yeni olduğum için şahit olmadım elbet; insanlardaki bu nefret ve kini klavye arkasında olduğuna güvenerek başkalarına kusma olayını hiç bir zaman anlamış değilim ve anlamayacağım. Gerçek hayatta vasıfsız olmalarından kaynaklanıyor heralde. Threadde Don diye başlayan adlı kadın şahıs abuk subuk eski threadlerime gönderme yapıp laf sokmaya çalışırken bir tane kendini bilmez zeka özürlü şahısta bu yazdığına merit atıyor. Ne yazık ki forumun bir çok güzelliğinin yanında böyle pislikleri de var; yeni birisi olarak BTC konuşulan, destek alınan, fikir paylaşılan bir utopia bekliyordum; hatta ve hatta problemlere çözüm olmaya çalışılan bir yer; hayatın kendisi bir ütopya mı ki sanalda bir ütopya arıyorsun derler.. ve haklılar. Ancak ben amacım yolunda burda olmaya devam edeceğim zorbalıklar da umrumda değil artık, sadece böyle şeyler oluyormu diye merak ettiğim için açtığım bir threaddir. Çok teşekkürler herkesden destekliyici yorumları için.