PC falan beklemekle uğraşamam valla
PS5 için ön satış çıktığı gün basarım parayı direkt, hatta bazı oyunlarda oyun daha oynanmaya açılmadan önce download açılıyor, oyunu indiriyorsun ondan sonra oyun açıldığında download falanda beklemek zorunda kalmıyorsun direkt oynuyorsun, o derece önden ayarlarım her şeyi. Şu dünyada bu şekilde beklediğim ve sevdiğim az oyun var, çoğu zaten senelik çıkan FM gibi oyunlar, onlarıda bu kadar beklemiyorum, 2-3 ay oynuyorum, sonra bıkıyorum, tam tekrar canım istediğinde yenisi çıkıyor. Rockstar bu oyun dünyasında en beğendiğim firma, RDR seriside benim için çok değerlidir, hatta GTA'dan kat ve kat daha çok severim, ama GTA'da aynı şekilde büyük severim. Keşke bi de şu onlinedı oydu buydu tarzı şeyleri sevsem, o zaman daha bile keyif alırımda, dediğim gibi hikayeyi tamamlar biraz daha takılır bırakırım ama o bile benim 2-3 ay sürüyor valla çok vaktim olmadığından.
Ben FM'nin gereksiz abartıldığını ve sadece oyuncuyu yolmaya yönelik bir oyun olduğunu düşünüyorum. Oyuna kötü demiyorum ama çok fazla abartıldığını düşünüyorum. Gelelim asıl meselemize oyunların kralına. Hiç konsol oyuncusu olmadım yani Ps'de oyun oynamayı sevemedim bir türlü. PC'deki rahatlığı ve fps'in Ps'ye göre fazla olmasını seviyorum. Bazı oyunlar fps'i Ps'ye göre sınırlandırıyor ama yine o zaman klavye fare ikilisinden kopamıyorum.
Orada RDR görmüşken ayrı bir parantez açmak istedim. Rockstar'ın oyun dünyasına muazzam bir hediyesi RDR. Aslında GTA'nın çıkışından sonra beklenti RDR yönünde olacak. Artık nasıl bir grafiği olur tahmin edemiyorum ekran kartı güncellemek için geçerli bir sebep. Bir de 4k oyun yakışır bunlara tabi.
GTA'yı bekleyenler şimdiden mesajı şirkete verdi aslında. GTA 6 fragmanı, sadece 1 günde GTA 5'in 12 yıl önce yayınlanan fragmanının izlenme sayısını geçmiş. Bu sayılar normal değil ve böyle bir izlenmeyi bir günde sağlayan bir oyun çıktığında kim bilir satışı ne olur.
1
Kaynak:
1https://twitter.com/webtekno/status/1732359014195847272