ABD merkezli karanlık güçlerin FTT ve Solana'yı acımasızca dumplayacaklarını düşünüyorum önümüzdeki boğa döneminde kriptoya yeni giren masum yatırımcıların üzerine, bu daha başlangıç, 15-20 milyar USD minimum kaldırmalarını bekliyorum bu operasyonlardan,
artık FTX ve Solana demek CIA demek 🕵️, bu şekilde düşünebilirsiniz, yalnız bu dönemde Solana ekosisteminden çıkan tokenlarda ciddi anlamda hareketler ve hype başladı onlarda doğru seçimleri yapanlar radikal kazançlar sağlayabilir onu da hesaba katmak gerekir...
Valla CIA'yi geçtim, tüm etkinliklerimize, varlığımıza, yokluğumuza Hötörö Bakanlığı, Zottiri İşleri Genel Müdürlüğü bile vakıf, biz ne kadar bilinçliyiz desek de hayatımızı bin türlü yapı 7x24 manipüle ediyor zaten. Dolayısıyla arkasında CIA varmış, Galaksi Bütünleşik Gezegenler Federasyonu varmış falan hiç umurumda değil, eğer içinde bulundukları piyasaları parlatacaklar, bana da para kazandıracaklarsa isterse sözleşme imzalatsınlar.
Biz zaten artık dördüncü dünya ülkesinin değersiz vatandaşlarıyız ve ne yapacaksak bireysel yapacağız.