Bu kişilerin zaten parası bitmez adamlar zamanında fenomen olurken millete ref vermiş hiç para kazanmasa reflerden hayvansı paralar akıyor. 2FA bu kadar kripto içerisinde olup f2a kullanmayacak kadar salak davranış göstermek aslında kazançların çoğunun şans eseri olduğunun aslında birşey bilmediklerinin göstergesidir. Bakıyorsun adamlar hergün birşey alıyor lan kardeşim paran hiçmi bitmiyor.
Sorma ya.
O paradotor denilen kişi (adı sürekli değişiyor en son enesmi ne oldu) zamanında binance de veya diğer borsalarda fena ref kasmış. Adamda zerre bilgi yok ama bundan önce olan bogalarda daha çok sabretmişler iyi para kaldırmışlar.
Twitter'da kaliteli 2-3 arkadaş var gerisi boş beleş.. amaçları ref kasmak token itelemek vs. İş birliği adı altında.
Haberi duyunca çok üzüldüm. Eğer altında başka bir şey yoksa tabi.
İşin bir de şu boyutu var. Sim kopyalama var diyelim zaten borsalara erişebilmesi için şifre değişikliği yapması lazım zaten öyle olunca hiçbir borsa 24 saatlik çekim yaptırmaz.
Bir haber sitesinde gördüm. Milyon dolardan bahsediyorlar. O kadar para borsalarda tutulur mu benim aklım mantığım almadı doğrusu. Benim 3-5 kuruş var o bile endişe ettiriyorken bana garip geldi.
O kadar takipçiye akıl veriyor bu adamlar.