Ben o zaman epey uğraştım kendi çapımda ama yetenek olmayınca olmuyor maalesef.
Nasip kısmet değilmiş. Hatta YouTube da video vardır diye de çok baktım ama yoktu..
Şuan için Brc20 ve src 20 den sonra drc20 lere sıra geleceğini düşünüyorum. Daha BRC 20 ve src 20 lerde sağlam hype yaşanmadı.
Bence tam da dediğin nedenden dolayı bu drc20 arkadaşa sıra gelmez, çünkü aynen söylediğin gibi ortada çok daha ağırlıklı gündemde olan brc ve src var ve hype olacaksa bu ikisi için (tabii ki öncelikle brc20) olacaktır. Ha, şunu da göz önüne almak lazım, tarihin en varlıklı delisi tokenın yanında drcsini de fomolar, tokenda olduğu gibi bunu da manipüle ederse bilmem. Ama doğrusu o kadar ayrıntıya gireceğini pek zannetmiyorum, onun işi token ile.
Para nereden gelirse oraya doğru gidebilir söz konusu deli vatandaş, enflasyonun kralı olan doge’i nasıl patlattığını hatırlıyoruz, tamamen şaka amaçlı çıkan bir tokeni dünyaya duyuran vatandaş kendisi, belki drc20’leri de patlatır belli olmaz ama bana sorarsanız ben de brc20’lerin dönemini bekliyorum, bu dönemde sanki o projeler daha değerli olacak,