jupiter üzerinden işlem yapanlara dağıtılmayacak mıydı bu airdrop? belli bir hacime ulaşanlara belli miktarlarda token dağıtımı olacaktı. solana ağında shit avındayken jupiter'i bolca kullanan birisiyim ama shit oldukları için hacimler doğal olarak düşük kalmıştı. geçen hafta paylaşılan resmi olmayan bilgilere göre airdrop alacağım diye düşünmüştüm ama şu an cüzdanlarım ile kontol edince cevap kocaman bir sıfır!
şu ana kadar airdroplardan hep hayal kırıklığı yaşadım. ulan 3-5 biz de sebeplenek lan.
Pyth ekibi nasıl bir hesap yapmış gerçekten çok tartışmalara yol açtı, önce bir 200 milyon attılar, sonra itirazlar geldi bir 55 milyon daha ayırdılar airdrop için, bazı Dapp'ler ondan sonra dahil oldu, sırf bu işler için kriptoda bulunan adamlar var, projeler de artık nasıl eleme yapacağını şaşırdı sık sık hata yapabiliyorlar...
Bu olaylardan bağımsız olarak
https://jup.ag/ isimli adresi kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim, bu da benim bir istisna olarak bonus Airdrop önerim olsun, perpetuals'da da 100 USD üzeri 1-2 işlem atın, şu anda Jupiter Solana ağında uzak ara lider DEX, token'ı çıkınca burada da büyük airdrop bekleniyor...
2021-2023 (ay olarak belirtmişlerdi.) arası jupiter üzerinden işlem yapanlara bonuslu şekilde airdrop verecekler yazılmıştı. tabii bu yazdıklarım hep resmi olmayan açıklamalar. bu tür airdroplarda o kadar çok değişken oluyor ki insanın takip etmesi gerçekten çok zor.
jupiter üzerinden işlem yapacaksın ama bunu xxx cüzdanı ile yapacaksın.
xxx cüzdanını android telefonunda olacak ama telefonunun da fatura borcu olmayacak.
faturanı ödemeyeceksin ama elektrik faturanı ödeyeceksin...
valla şartlar böyle saçma sapan yerlere gidiyor. bir de hangisini takip edeceksin abi? bot kurup sağlı sollu saldıracaksın üstüne de gerçekten para harcaman gerekecek. bazı durumlar benim gibi sıradan kullanıcıyı aşıyor. hem zaman hem de para açısından böyle.