@meser# inan işi uzatmak istemiyorum benden gitsin cezasını başkasından bulsun yoksa avukatımda diyor böyle böyle diye abi lanet olsun. Allahım beni cahille sınamasın. O derecede nefret ettim.
Uğraşmak istemiyorum.
@gospodin hocam Türkiye'deki cafelere yazılım ve donanım desteği sağlayacağım zaten bir yandan da buna devam ediyorum her ne kadar sektör ölmüş olsa bile bir yandan da şekil değiştiriyor. Diğer yandan 20 yıldır yaptığım gibi bilgisayar tamiri, yedek parça satışı olan minimalist küçük bir yer yapmayı düşünüyorum bulunduğum bölgede cafeciden ziyade bilgisayar tamircisi olarak biliniyorum cafe dönemi boyunca kasada hep işçim ve stajerim olmuştu düşün cafeye stajer oluyordum ve yıllarcada aldım. Benim sorunum 2012-2020 olumsuz olaylar üst üste geldi kendimi o yüzden cafeden sıyıramadım yoksa 2015 sonrası cafeyi tamamen kapatmayı bile planlyordum. Herşey malesef istediğin gibi olmuyor. işyerim 2 parçada ve 2 kattan oluşuyor aklımda pasif gelir olarak alt kat ve üst katı ayrı ayrı kiraya vermek var oradan gelenlerle kendimi az çok idame ettiririm gerisinide çoluk çocuğa kripto biriktiririm. Bu arada forumda yazmıyorum bakmayın bu süreçte 2. çocuğumda oldu. Forum benim bir ailem gibi oldu aslında bakma birkaç çakal var onlar buranın neşesi ne yapacaksın. Şahsen ticaretten büyük bir beklentim yok yaş yolun yarısını geçti elden geleni yaptık bu saatten sonra kendimi yipratmakda istemiyorum
Aslında kripto ile ilgili bir yer yapabilirim ama neler yapabileceğim konuda kesin birşey ortaya koyamıyorum yoksa içim dışım kripto oldu.
@püsür Adalet sistemi malesef bitik durumda herhangi bir caydırıcılığı yok. Adam hakaret ediyor 5 yıl geriye dönük bilmem ne bırakılıyor arkadaş adam ettiği hakaretle kalıyor yok böyle bir saçmalık. Tatlı çalanı ceza evine sokan adalet ülkeyi rezil eden futbol olayında 2 milyona konuyu kapatıyor.
Bu davalarım sonucunda bende artık fikir beyan eder oldum neyin ne olduğunu kendimde araştırdığım için cidden ülkenin geldiği noktada adaletin olmadığını görüyorsun ve insanların neden silah taşıyıp kendi cezalarını verdiklerini çok iyi anlıyorum.
Bundan sonra asla ve asla tahliye taahhütnamesi olmadan işyerini kiralamam ve kiracıdan kimse kusura bakmasın findeks raporu isterim vermiyormu kiralık dükkanım yok benim. Adalet sistemi inanılmaz yavaş ek raporun raporunu isteyecek kadar garip bir durumda ki ek rapora kişisel fikrini yazanı bile bu süreçte gördüm bilirkişi napar aldığına bakar verdiğine bakar evrakları inceler ortaya sonuç koyar bizimki resmen şahsi fikrini beyan ediyor lan salak ortada herşey ya ben suçluyum ya o elinde ödeme listesi mevcut talep mevcut bunda kişisel bilgiye ihtiyaç yok sonuca gel.