Herkes altcoin boğası beklerken sen btc boğası bekliyorsun anlaşılan Hocam.
Tama olarak kaç dolar olursa btc exit plan var.
Bir de altcoin ile ilgilenmiyor musun
50 ons altın. Doğal zirve noktam.
Bugün ki değer ile 50 ons altın = 102.000$ yapıyor...Yarın boğada ne yapar bilemem. Yani dolar bazlı bir tahmin artık vermeyeceğim.
Özellikle bu son boğada tavsiyem, tüm grafikleri altın bazına çevirmek. Çünkü dolar değer kaybederken yalnızca bitcoine karşı değer kaybetmeyecek.
-
Altcoinler ile ilgilenmiyorum dev fırsatlar olusmadıkça o tarafa hiç bir ilgim kalmadı. Tamamen global milli piyangoya döndü o taraf. Majör bir kaç altcoin kovalanabilirdi ama her bogada kendini ispatlamış majör coin de kalmadı piyasada. Bir tek ethereum kaldı ona da 2.200 doların yarısını bile vermem. Yeterince primli.
-
Özetle 50 ons altın civarında %35 dominans değerini gördüğüm gün son boğa zirvesidir.
Öncelikle altına endekslemek senin tercihin, piyasa dolara endeksliyor, bu şekilde piyasa hareketlerini yorumlarsan hata yaparsın, üç değişkenle yön belirlenmez. İkinci olarak da 100K çok büyük ve bir o kadar da güçlü bir psikolojik direnç duvarı olacaktır, üstelik daha önce hiç yaklaşılmamış bir duvar, dolayısıyla Bitcoin 100K dolar sınırını aşabilirse devamı çok rahat gelecek ve 102K rakamının hiçbir anlamı olmayacaktır (altına göre nerede olursa olsun).
Şunu demek istiyorum, bana göre bu senaryoda belki 99K çıkış noktası olabilir, çünkü 100K reddi gelirse geriye hızlı döner, ama eğer 102K görebilmişse tam tersine, tutar ve biraz daha yürümesini beklerim.