Twoje argumenty są ok i poparte doświadczeniem
Moje to niskie ryzyko związane z reputacją inwestorów (DYOR) tutaj dodając dolary do puli płynności można się załapać na airdropa a jak już wyląduje w portfelu to może siedzieć
bierz udział nie masz nic do stracenia, wspominany przez Tytanowego projekt Atlant pomimo totalnej porażki i aktualnie pozwów sądowych od dużych inwestorów z ICO, to sama kampania bounty była sukcesem dla partycypantów, można było dostać kilka tysięcy $, dosłownie za pare twitów, nie wspominam już o sygnaturce, w przeliczeniu po kursie na dana chwilę wychodziły dziesiątki tysięcy $, pomimo tego, że wypłacana była dobrze ponad rok po ICO i wejściu ATL na giełdy
zespół Atlant poradził sobie z lawinową sprzedażą, obronili cenę (żeby sami mogli sprzedać
) nie wypłacając całego bounty na raz (tak jak to powinno być), tylko w miesięcznych transzach, oczywiście cena ATL cały czas tylko spadała, pomimo tego, że było trochę płynności na kilku wtedy nawet dużych giełdach
dzisiaj nadal nie ma nigdzie odpowiednich regulacji prawnych, żeby można było kupować i sprzedawać nieruchomości na centymetry online i czerpać korzyści z wynajmu
chociaż już od długiego czasu nie słyszałem o żadnym bounty godnym uwagi, które płaciło by nawet po wejściu na giełdy jakieś fajne pieniądze uczestnikom, eldorado skończyło sie w 2018 roku od tamtej pory było jeszcze kilka ale już od 2020-21 nie słyszałem praktycznie o żadnym, więc przypuszczam, że ta kampania będzie podobna i da tylko kilka $, jeżeli wcale...