bugünleri görünce btc fiyatının dominans ile birlikte artıp altcoinleri mahvettiği günler aklıma geliyor. açıkçasını söylemek gerekirse benzer bir durumu beklemiyorum
neden benzer bir durum beklemiyorsunuz?
her yarılanma dongusunde yasanan bu olay bu sefer niye yasanmayacak sizce? :)
altlarda her defasında aynı şiddette erime yaşanmadığını hatırladığım/düşündüğüm için böyle yazdım, gerçeği hepi topu bir tane halving'e şahit oldum (Date Registered: December 01, 2017), maalesef bu konuda çok kaşar da değilim. :)
bazı altcoinlerin kar potansiyelli mevcut durumu ve önceki halvinglerdeki ortam koşulları aynı olmadığı için altcoinlerde geçmişte yaşanan ağır erimeleri beklemiyorum. nitekim, ethereum gibi bazı majör coinler usdt bazında iyi direndi şimdilik...
bu gibi nedenlerden ötürü, genel olarak olumlu düşüncelere sahibim, bitcoin hala marketin yönünü belirleyen amiral gemi ama eskisi gibi markete girişlerin tek bileti değil, artık bu markete erişimin birçok alternatifi var ve bu da bitcoin'i eskisine kıyasla az da olsa bir miktar daha önemsiz yapıyor.
bu arada fark etmedik sanma bilader, boğa döneminde daha çok aktif oluyorsun, yani boğanın sinyallerinden biri de sensin. :)))