Cüzdanın sahibiyle ilgili varsayım tarihe dayanıyor sanırım ama bence alakası yok, içindeki miktar bile bu argüman için tutarsız. Belki sahibi tarafından aktif hale getirilen bir cüzdandır, belki yanlışlıkla yapılmıştır bilemem ama kimse dikkat çekmek veya şov yapmak için başkasına milyon dolar göndermez.
Zaten ben Satoshi Nakamoto diye birisinin olamayacağına inanıyorum çünkü bitcoinin çıkış tarihinde bunu yapabilmek için gereken bilgi birikimin bir kişide olmasına imkan yok. Belki bir ekibin lideri (ama sadece lideri), belki de ekibin sosyal mecrada kullandığı nick bu.
Bence de bu durum dikkat çekmek veya şov yapmak amaçlı yapılmaz. Yanlışlıkla yapılma olasılığı daha yüksek gibi. Artık nasıl bir yanlışsa bu bilinmez ama elleri altındaki parayı tahmin etmek zor. Diyelim ki dikkat çekmek için yapıldı ama kime ne fayda sağlayacak bu durum biraz amaçsız kalmış olur.
Satoshi Nakamoto hakkındaki varsayımınıza benzer düşünüyorum çünkü bir ekip böyle bir işin altından kalkabilir ve grubu temsilen bir isimmiş gibi düşünmek daha mantıklı geliyor. Belirli aralıklar bu konuda üretilen senaryoları dinlemek güzel oluyor.
Boğanın ayak sesleri gelmeye başladığında daha da sık duyacağız böyle değişik hareketleri. Yanlışlıkla da atıldıysa yazık olmuş.
Geçen boğalarda da garip hareketler olmuştu, yine görebiliriz elbette benzer hareketleri, hiç şaşırmam böyle bir şey olursa, boğa önemli ölçüde hareketine başlıyor gibi çünkü etf onaylanacak benzeri haberler yayılmaya başlıyor sanki, satoshi ise ömür boyu bir gizem olarak kalacak, tek kişiyse çok zeki birisi o kesin,