MK-74 (OP)
Legendary

Activity: 2100
Merit: 1642
|
 |
February 16, 2024, 07:31:23 PM Last edit: February 17, 2024, 11:51:11 PM by MK-74 |
|
19,45 TL den satışa sunulacak. 40 Milyon lot satılacak. Arz büyüklüğü 778 Milyon TL. Tamamı eşit.
Finansa Tablo; 2023/6 2022 2021 Hasılat 1 Milyar TL 808,5 Milyon TL 423,3 Milyon TL Brüt Kar 137,7 Milyon TL 98,5 Milyon TL 42,7 Milyon TL
Fonun kullanımı; %35-40 ihracata yönelik üretim kapasitesi artırımı için makine ve teknolojik yatırım. %30-35 Finansal borçlar %30-35 İşletme Sermayesi
|
|
|
|
RaltcoinsB
Legendary
Activity: 2982
Merit: 1577
|
 |
February 17, 2024, 05:51:05 AM |
|
Ortak hazırda mı bekliyorsun ne yapıyorsun Allah için konuya bakayım dedim çat diye açmışsın senle mandown bu konuda çok güncelsiniz sürekli takip ediyorsunuz helal valla iş güç derken ben yapamıyorum bu arada şirketin arzına katılacağım ama şirketi bilmiyorum inceleyen var mı iş yapar mı
|
|
|
|
MK-74 (OP)
Legendary

Activity: 2100
Merit: 1642
|
 |
February 17, 2024, 11:45:01 PM |
|
Ortak hazırda mı bekliyorsun ne yapıyorsun Allah için konuya bakayım dedim çat diye açmışsın senle mandown bu konuda çok güncelsiniz sürekli takip ediyorsunuz helal valla iş güç derken ben yapamıyorum bu arada şirketin arzına katılacağım ama şirketi bilmiyorum inceleyen var mı iş yapar mı
Yok valla beklemiyorum, twitterda dolaşıyordum önüme çıktı bende hemen yapıştırdım buraya, önceden olsa bekliyorduk da şimdi eskisi gibi beklemiyorum denk gelirse. Valla halka arz oranı düşük, para edeceğini düşünüyorum, ondan girilir ama çorba parası ile girilir dediğim gibi halka arz büyüklüğü düşük, az bir hisse gelir. İyi şirket diye biliyorum.
|
|
|
|
Mustang Shelby
Legendary

Activity: 1512
Merit: 1065
|
 |
February 18, 2024, 02:36:07 PM |
|
Yok valla beklemiyorum, twitterda dolaşıyordum önüme çıktı bende hemen yapıştırdım buraya, önceden olsa bekliyorduk da şimdi eskisi gibi beklemiyorum denk gelirse. Valla halka arz oranı düşük, para edeceğini düşünüyorum, ondan girilir ama çorba parası ile girilir dediğim gibi halka arz büyüklüğü düşük, az bir hisse gelir. İyi şirket diye biliyorum. Ne verirse kâr diyip girmek lazım. Yine popüler olunan bir döneme girdik çünkü arzlarda. Borsa İstanbul’da da pozitif gelişmeler var. Çoğu hisse dolarla birlikte yürümek isterse önü de açık daha yukarı da gidilebilir. Bu yüzden arza girilir ama devamını kişi kararı belirler.
|
|
|
|
ZekiBeyy
Legendary

Activity: 1764
Merit: 1007
|
 |
February 18, 2024, 04:33:41 PM Last edit: February 20, 2024, 10:38:30 AM by ZekiBeyy |
|
Alves Kablo San. ve Tic. A.Ş. halka arzı 22-23 Şubat 2024 tarihlerinde yapılacak, daha önce halka arz sayfasında açıklanan bilgilerde tamamı eşit dağıtım yazıyordu fakat bu konuda sanırım hatalı bir paylaşım yapıldı. Lotların %80'i bireysel yatırımcıya (eşit), %20'si ise yurtiçi kurumsal yatırımcıya dağıtılacak, katılım 2 gün boyunca halka arz menüsünden talep gönderilebilecek. Şimdiden bol kazançlar diliyorum.
|
|
|
|
|
Gencecikmen
Legendary

Activity: 1050
Merit: 1159
|
 |
March 04, 2024, 07:06:48 PM |
|
Alves Kablo Sanayi ve Ticaret AŞ 3. gününü %9,96 ile 25,84 TL ve 42.647.560 tavanda bekleyen lot ile kapattı. Son zamanlarda giren diğer şirketlere göre tamamı eşit dağıtılan tek şirket ve lot sayısı da içlerinde en az olan. Tahminimce bu sebeplerden dolayı tavan serisi 10 gün ve fazlası olabilir. Tabi ki bir yatırım tavsiyesi değil. Ayrıca iyi bir çorba parası.
|
[
|
|
|
ZekiBeyy
Legendary

|
 |
March 04, 2024, 08:06:24 PM |
|
Alves Kablo Sanayi ve Ticaret AŞ 3. gününü %9,96 ile 25,84 TL ve 42.647.560 tavanda bekleyen lot ile kapattı. Son zamanlarda giren diğer şirketlere göre tamamı eşit dağıtılan tek şirket ve lot sayısı da içlerinde en az olan. Tahminimce bu sebeplerden dolayı tavan serisi 10 gün ve fazlası olabilir. Tabi ki bir yatırım tavsiyesi değil. Ayrıca iyi bir çorba parası.
Hocam ufak bir düzeltme yapayım  Alves Kablo Sanayi ve Ticaret AŞ Halka Arzı tamamı eşit dağıtım olmadı %80 bireysel yatırımcılara (32 milyon lot), %20 yurtiçi kurumsal yatırımcılara (8 milyon lot) olmak üzere toplam 40 milyon lot dağıtıldı. Halka arz hacmi 778 milyon lira yani küçük hacimli bir halka var bireysel olarak 2.870.401 kişi halka arza katılmış böylelikle dağıtım kişi başı 12 lot 233 lira olmuştur dolayısıyla miktar olarak çok çok az olduğu için bireysel yatırımcılar risk alarak hemen satmak istemiyorlar bu nedenle 10 tavan ve üzerini görebilme potansiyeli var diyebilirim. (ytd)
|
|
|
|
|
execijutiere
Legendary

Activity: 2254
Merit: 2210
|
 |
March 05, 2024, 06:10:53 PM |
|
Ne zaman satarım bilmiyom zaten adam başı 200 TL düştü. Gittiği yere kadar gitsin bakalım bi
|
|
|
|
|
verbakalim
|
 |
March 05, 2024, 06:31:41 PM |
|
Verilen miktar ile her gün yukarı gitse de bir cacık olmayacak bir miktar dağıtımına sahip olan bir kağıt. Biraz misafir edelim sonra bunu da çorbacıya davet ederiz hesabı da buna ödetiriz. PEk işe yarayacagını sanmıyorum. Halka arz var diyorlar hep beraber nerde diyoruz ya ondan aldığım kağıtlardan. Yakında satarım.
|
|
|
|
|
ZekiBeyy
Legendary

|
 |
March 06, 2024, 05:47:10 AM |
|
Ne zaman satarım bilmiyom zaten adam başı 200 TL düştü. Gittiği yere kadar gitsin bakalım bi
Hocam dağıtımı az olanlar genelde daha iyi fiyatlanabiliyor 200 lira bir şey değil diyip satmayı düşünmeyen milyon kişi olunca fiyatın çok çıkması kaçınılmaz oluyor 200 lira riske edip 200 lira kazanmanın bir manası yok bu nedenle erken satış yoluna girmemek lazım en az 400-600 arası kâr yaptıktan sonra satmak çok daha kârlı olacak.
|
|
|
|
|
|
yenerbatmaz
|
 |
August 11, 2026, 08:16:24 AM |
|
2.95'den elimde vardı. Bedelli bölünme olacaktı. Devamında hisse ralli yapar diye düşündüm ama baktım sürekli geri geliyor..bende sattım. Alves zarar ettirdi. Patronu da fuhuş operasyonundan dolayı tutuklandı. Şimdi iki gündür hisse çakılıyor. Dün taban oldu bugün de büyük ihtimalle taban kapacak. 1 TL'ye kadar inerse oradan alırım. Kötü şirket değil. Olumsuz piyasa ortamında bu haber kötü oldu.
|
|
|
|
|
kriminall
|
 |
August 11, 2026, 09:53:11 AM |
|
2.95'den elimde vardı. Bedelli bölünme olacaktı. Devamında hisse ralli yapar diye düşündüm ama baktım sürekli geri geliyor..bende sattım. Alves zarar ettirdi. Patronu da fuhuş operasyonundan dolayı tutuklandı. Şimdi iki gündür hisse çakılıyor. Dün taban oldu bugün de büyük ihtimalle taban kapacak. 1 TL'ye kadar inerse oradan alırım. Kötü şirket değil. Olumsuz piyasa ortamında bu haber kötü oldu.
Başkanda yaşanan sorunu düşününce şirkete verdiği zarar tabi bazıları için bir alım fırsatı oluşturabilir. Taban taban gidiyor olduktan sonra fiyatta düşüşler takip edilebilir. Şirketi takip etmiyorum ama alım fırsatı diyorsanız bir takip etmek lazım o zaman. Şu an taban gördü ve 1.73 lira seviyesinde. 1 liraya kadar taban giderse belki ondan sonra yükselişi görebiliriz.
|
|
|
|
|
kizilhare
|
 |
August 11, 2026, 06:14:02 PM |
|
Benim anlamadığım ise ABD ya da başka ülkelerde de patronun uçkurundan dolayı hisse böyle yerlerde sürünüyor mu? Abi şirket batmadı. Hâlâ çalışan bir fabrika var ve üretim devam ediyor. Bizim borsa da bahaneye bakıyor anlaşılan. Benim daha önce alım yapmayı planladığım bir hisseydi ama Twitter'da karşıma patronundan dolayı para kazandırmayan hisseler kategorisinde gördüm. Biraz daha geri gelirse alım yapmak mantık olabilir. Bu geri çekilmelerin bir amacı var bence. Babalar iyi lot topluyor diye yorumluyorum.
|
|
|
|
Lachrymose
Legendary

Activity: 2044
Merit: 1457
|
 |
August 11, 2026, 10:21:56 PM |
|
Benim anlamadığım ise ABD ya da başka ülkelerde de patronun uçkurundan dolayı hisse böyle yerlerde sürünüyor mu? Abi şirket batmadı. Hâlâ çalışan bir fabrika var ve üretim devam ediyor. Bizim borsa da bahaneye bakıyor anlaşılan. Benim daha önce alım yapmayı planladığım bir hisseydi ama Twitter'da karşıma patronundan dolayı para kazandırmayan hisseler kategorisinde gördüm. Biraz daha geri gelirse alım yapmak mantık olabilir. Bu geri çekilmelerin bir amacı var bence. Babalar iyi lot topluyor diye yorumluyorum.
patron olayi turkiye’de onemli cunku bizim sermaye piyasamizin modeli abd’deki gibi degil. yani bizim sirketlerimiz patron/aile şirketi. hissen olunca o ailenin kararlarina itaat ediyosun, karara ortak olmuyosun ya da profesyonel bi yonetim hissedarlari temsil etmiyor. yani patron vurduruyosa, hissedar olarak sen de vurduruyosundur ve sirf bu nedenle turkiye’de 10-20 yildir iskontolu olan hisseler var ve her zaman iskontolu kalmaya devam edecekler cunku sahiplik reel anlamda topluma yayilmis hissedarlara ait degil.
|
|
|
|
|
|
yenerbatmaz
|
 |
August 31, 2026, 10:01:33 AM |
|
1 TL'ye kadar düşecek herhalde. Bugün yine ne olduysa taban oldu çok erkenden. Patron uckurdan dolayı alındı sonra sert geri çekilme başladı. 26 Ağustos'ta da üst düzey 1-2 yönetici istifa etmiş. Şuan şirkette idari boşluk var. %200 bedelli sermaye artırımı da hisseyi olumsuz etkiledi. 1 civarına gelirse azar azar toplamayı planlıyorum. 2.95'den bu yana elimde tutsam param %50 erimiş olacaktı. Bazen kol kesmek mantıklı bir davranış olabiliyor.
|
|
|
|
|
kizilhare
|
 |
September 02, 2026, 06:46:53 AM |
|
Kağıdı alttan toplamak için bilerek yapıyor olabilirler. Kötü bir şirket değil ama patronun adı fuhuş operasyonuna karışınca işler kötüye gitti. Türk yatırımcısı da patronu komutan olarak gördüğü için içeri girince satışa geçti. Yarın bir gün içerden çıktığı bilgisi gelsin bu kez de tavan çeker. Son günlerde borsa da genel bir düşüş var. ABD İran savaşı devam ettiği surece bize ralli gelmez. Şunu da söylemek lazım Alves iyi bir şirket. Çok iddialı bir cümle olabilir ama gelecek sene bu zamanlar da en kötü ihtimalle buradan X5 yukarıda olabilir.
|
|
|
|
|
yenerbatmaz
|
 |
September 09, 2026, 09:18:17 AM |
|
Kağıdı alttan toplamak için bilerek yapıyor olabilirler. Kötü bir şirket değil ama patronun adı fuhuş operasyonuna karışınca işler kötüye gitti. Türk yatırımcısı da patronu komutan olarak gördüğü için içeri girince satışa geçti. Yarın bir gün içerden çıktığı bilgisi gelsin bu kez de tavan çeker. Son günlerde borsa da genel bir düşüş var. ABD İran savaşı devam ettiği surece bize ralli gelmez. Şunu da söylemek lazım Alves iyi bir şirket. Çok iddialı bir cümle olabilir ama gelecek sene bu zamanlar da en kötü ihtimalle buradan X5 yukarıda olabilir.
Kötü bir şirket olmasa bile kötü yönetilen bir şirket. Yakın izleme pazarın alındı. Şirketin yeniden ana pazarına girmesi için öncelikle patronun içerden çıkması lazım. İyi ki zamanında kol kesmişim. Yoksa şimdi bende ki stres daha büyük olurdu
|
|
|
|
|