konu chp'deki değişim ve baştan aşağıya gazete haberleri ile detaylandırılmış bir paylaşım ama trol buraya gelip ortaokul zırvalarını sıralıyor... ben buraya trol göndermesinler demiyorum, buraya her zaman trol gönderdi bunlar, ben buraya beynini kullanabilen bir trol göndersinler diyorum, biz de muhatabımızı ciddiye almak istiyoruz...
Yemin etmedim mi herhangi bir yerden para almadığıma, çıkarım olmadığına. sadece kendime özel bir beklentim olmadığına dair. Sen edebildin mi? Hayat kadınları namuslu kadınlarla basit bir tartışmaya bile girse hemen der ya o***pu... İstediği kadar da desin, herkes kimin o***pu olduğunu bilir.
Para mı alıyorsun, çıkarın mı var her neyse haram olsun sana işini düzgün yapmadığın için. La en basiti eğitimde sana demediler mi kendinden akıllı biriyle tartışmaya girme. Kullandığın platformda engelleme özelliği varsa kullan...
onun bunu trolü, ben senin gibi buradan gelip geçen cahape trollerinden değilim, eskiden daha farklı sayılabilecek bir siyasi görüşüm vardı ama buradaki cahape trollüğü ve cahape trollerinin islam düşmanlığı beni bu çizgiye taşıdı.
ara ara tescilli troller bana saldırınca muhaliflerin arasından bazı insanlar ben trendcoin'in trol olmadığını ve farklı düşüncelere sahip biri olduğunu düşünüyorum diyen destek mesajlarında bulundular bana...
bana bu şeref yeter artar ama sen üç gün sonra bu hesabı bırakıp gideceksin çünkü trolsün, bu hesabı bırakıp başka hesapla karşıma geleceksin çünkü yıllardır bu forumda bunu görüyorum, bu forum ve birkaç islam düşmanı internet sitesinde hep aynı şeyler yaşanıyor, ben artık sizinle ortak bir yaşamın mümkün olmadığına ve sizin bu aziz ve şerefli millete düşmanlık eden frenk mukallitleri olduğunuza şahitlik ettim...