Ether.fi airdrop açıkladı Aralık ayında 0.15 eth kitlemistim otc gruplarda 6 dolar civarı fiyatı var ve 278 tane airdrop alacağım. Neredeyse kitledigim eth kadar keşke mutli yapsaydım beni bayağı bir mutlu etti. Bakalım swell ve eigen ne getirecek.
Süreci kesinlikle doğru yönetemediler. Platformun erken kullanıcılarından birisiyim. Yaptıkları hesaplamalarda çok ciddi hatalar var bir kaç örnekle göstereyim.
1.1 eth stake edilmiş, daha önceden fan nft mintlemiş 455k loyalty puan sahibi cüzdan adresime gelen miktar 145 ETHFI.
Aynı anda başladığımız başka bir arkadaşımın puanı 11.5m ve aldığı drop ~10.000 adet.
0.1 eth stake etmiş cüzdanların aldığı drop ~170.
Yani matematiksel açıdan ciddi sıkıntılar var.
Diğer taraftan bunun bir yönetim birimi olduğunu düşündüğünüzde bir kaç gün önce stake gerçekleştiren Justin Sun (kendisi satın aldığı her platformda merkeziyetsizliği yok etmesiyle ünlüdür) platformun erken kullanıcılarına göre oldukça yüksek oranda drop alıyor ve %5 söz hakkına sahip oluyor. Miktarları orantıladığınızda bile erken kullanıcılardan oransal olarak daha iyi bir orana sahip olduğunu görebilirsiniz.
Kesinlikle başarısız bir dağıtım oldu şu ana kadar.