Partilere bütçe neden ayrılır anlamış değilim tamamen gereksiz masraflardır kaldırılması gereken konulardan biridir o kadar millet vekili olmak için sağa sola milyonlarca harcama yapacaklarına gidip inandıkları partiye harcasınlar daha bugün gördüm doğuda seçimi kazanmak için belediye evlere çamaşır makinası falan hediye etmeye başlamış.
Farklı bir kaç yerde de yazdığımı hatırlıyorum ama olsun bir daha yazayım. Eskiden bu sisyasi parti hazine yardımı yoktu. Kim hangi parti için çalışıyorsa o üstlensin deniyordu. Bağışların belli bir şekl,i vardı. Ama bizim zeki siyasilerimiz bunu keşfettiler. 1984 anayasasında bu madde eklendi ve tombala. Bütün partilere büyük ikramiye çıktı. Bu işin mucidi anavatan partisi kurucusu turgut özaldı. Tabi onun memuru işini bilirde sisyasisi işini bilmezmi. Bakın ne günlere geldik.
bu dezenformasyon makinası cahape parlatıcısı solcu yine mikroplup yapıp iğrenç şeyler yazmış, daha önce de defalarca bu aziz ve şerefli milleti aşağıladığına şahit olmuştum, bu cahape solcusu faşistin turgut özal'a attığı iftiranın gerçeğine buradan (
https://youtu.be/aIshnnMtL94) ulaşabilirsiniz.
yine forumda üstü örtülü cahape propagandasının yapıldığı konulardan biri oluşturulmuş. konuklar aynı maaşlı tipler; mandown, verbakalım, emre066060, totti67...
bunların ağababaları adnan menderes'i bunlara benzer iftiralarla idama götürmüştü, şimdi forum köşelerinde pislik yapabilecek boyutta oldukları için burada mahalle kocakarısı gibi dezenformasyon oluşturabiliyorlar yalnızca...
konu hakkında da yorum yapalım ki bu solcu islam düşmanı cahapeli arkadaşlar ortalığı fazla boş bulmasın:
şu kırılım (
https://bitcointalk.org/index.php?topic=5486850.msg63799681#msg63799681) mhp'de de olacaktı ama yemedi, yani bugün mhp de cahape gibi selahattin demirtaş içeride yattığı yılları göğsünde şeref madalyası olarak taşıyacak diyen bir başkana sahip olabilirdi, yani mhp de bugün khk ile ihraç edilenleri affedeceğiz diyen bir başkana sahip olabilirdi, yani bugün mhp de cahape gibi pkk'nın siyasi uzantısı olmakla övünen hdp ile işbirliği yapabilirdi, bu gerçekleşmediği için islam düşmanı olduğunu bildiğimiz bazı cahapeli solcular bu kurultaya gereksiz diyor.