Size bir 100x lazımsa bu işi çözse çözse wolwoo çözer hatırladığım kadarıyla daha önce böyle benzer bir konusu vardı diye hatırlıyorum. Bu seferki boğa hareketlerinden hiç bir şey anlamadım boğada gibiyizde değiliz gibide major coinler çıkıyor altlar sakin (bazı memeler hariç) ama majorler %10 düşünce altcoinler maşallak %30-100 düşüyor. Her fikri değerlendirin ama son kararı kendiniz verin 500-1000 k şeklinde sepet yapsanız daha güzel olabilir.
hocam o dibin dibiydi cake chz ve btc 3lü sepet iyi kazandırabilridi uygulayana tabi
manta'nın da sirkülasyonu sıkıntılı, söyledik ama 50$ + diyen de var 1 sene içinde...
Bir başka coin de arbitrum! arbitrum'un sirkülasyonu giderek artıyor ama şöyle bir durum da var
ölmüş eşek kurttan korkmaz hesabı kilitler açıldıkça korkacak bişi de kalmıyor.
BTC yukarıya çıkmaya devam ederse dominance içün çok sayıda "dolgu malzemesi"ne ihtiyaç duyulacak. atıyorum 4trilyon dolar marketcap oldu
BTC dominance yüzde 50 diyellim o 2trilyon doları doldurmak için arbitrum güzel bir seçenek. + bişi daha söylemek istiyorum bizim Türk kriptocular ikiye bölündü "lan arbitrum alınır mı xrp2" vs vs dalga geçen sayısı artıyor. en son bunu chz'de gördüm 30x'ten fazla yapıp 1$ sınırına geldi geçen boğada yani bişi alacaksanız kim ne derse desin alın, zararına da kar'ına da ortak değil netekim
tabi arbitrum'un geliştiricileri ne halt edecek o da önemli, bikaç atraksiyon yapsalar hype olur da mal gibi bakıyorlar şimdilik
ytd