İktidar askere PKK'nın kökünü kazı diye emir verecek. TSK hepsini yok edecek... Şu kadar PKK'lı öldürülmüş, o masalları baban yutuyor 40 senedir.
bak senin masal dediğin şey, birkaç günlük haber...
https://t.me/gundemedairhs/141653seni anlıyorum, sen koyu bir cahapeli olarak siyasi müttefiklerinizin sırtlarını dayadıklarını açıkladıkları malum örgütlerini de savunmak istiyorsun ama biz mehmetçike kurşun sıkanlara gereken cevabı verenlerin yanında olacağız...
keşke demokratik çerçevede barış ortamı sağlansa ve senin siyasi müttefiklerinin sırtını dayadığı terör örgütleri silahı bırakıp demokratik alanın zenginliklerinden faydalansa ama şartlar bunu gerektiriyor...
Aynen öyle devam et. 40 yıldır o şekilde bitmedi. 41 senede belki aynı şeyleri yaparak bu sefer başarırsın.
Haber bulmaya o kadar meraklısın madem ki. Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'in "PKK'yı bitirmek için 3 şart" haberi bul. Onun hakkında yorum yap. Şartın biri için AKP sözcüsü (?) dedi ki "biz kimseden izin almayız" Diğer şart yani kayıplar, o iş halkta. Geriye kaldı bir şart...
Bak tekrar soruyorum. PKK' için benim bildiğim iki yol var
1-) 3 maddeden AKP üzerine düşeni yapıp siyasi karar alacak. Askeri çözümle PKk yok edilecek. Ben bu maddeyi savunuyorum.
2-) Kişisel olarak tercihim olmasa da siyasi çözüm.
Edepsizliği bırak, konuyu sulandırma. CHP DEMleniyormuş. Askeri çözümü uygulamazsan CHP DEMlenmek sen de Hüdaparla el ele tutuşmak zorunda kalırsın.
olm cahil bir tek parti faşistisin, sana laf anlatılmaz ama deneyelim...
kürt'e dağda kara basınca çıkan ses dersen pkk bitmez.
kürt'e dağ türkçesi dersen pkk bitmez.
trafik lambalarını sarı, kırmızı, yeşil yerine sarı, kırmızı, mavi yaparsan pkk bitmez.
bunların hepsi senin faşist düşüncelerinin bu ülkeye ördüğü çoraplar. askeri çözüm tek başına asla yeterli olmaz. sen bunları yaparsan pkk gibi aşağılık örgütler her zaman söylem ve propaganda alanı bulur.
bu arada, hüdapar sırtını herhangi bir terör örgütüne yaslamıyor, bence demokratik alanın içinde özgürce fikirlerini belirtebilirler, katılan olur veya olmaz, bu kimseyi bağlamaz...
ama chp pkk'nın siyasi uzantısıyız diyen hdp ile işbirliği yapıyor, bunu öylece geçemezsin, bu binlerce yıl unutulmayacak bir şey, siz mehmetçik'e kurşun sıkanların siyasi uzantısı olduğunu söyleyen bir parti ile işbirliği yapıyorsunuz, sonra da atatürkçüyüz diyorsunuz, atatürkçülük bu mu?