|
ajanwalker
|
 |
January 12, 2025, 06:08:09 PM |
|
Paws da airdrop sonuçlarını açıkladı galiba. Claim rt kısmı var ben de döndü döndü ( biraz zaman alır dedi) bende sıkıldım çıktım. Milyonlarca tıklayan takip eden var. Çok eskiden başladığım için devam ettim ama artık tg oyunları devri bitti @mandown'ın dediği gibi bir çok kişi de var. Özellikle YouTube reklamları ile iyi para götürdüler. Borsada listeleme olur birazda orada yeni gelenlere mal yıkarlar olur biter. İlk çıkan notcoin bir şey kazandırdı onun haricinde para kazandıran olmadı. Hepsi bitik...
|
░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ ████░▄▄▄███████▄ ████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██ ▀▀▀▀▀▀▀▀████░███ ████████████░███ ████████████░█▀ | ░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░███ ████████████░███ ████████████░███ ████▄▄▄▄████░██▀ ████▀▀▀▀▀▀▀▀░▀ ████░█▀ | ░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ █████████░▄▄▄ █████████░███ ░▄░██████░██▀██▄ ▀▀░██████░▀██▄██ ████████████░█▀ | ░▄███████▀░▄██▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀██▀▀▀▄██ ████████████░███ ████████████░███ ██░▄░███████░███ ██░█░███████░███ ████████████░███ ████████████░█▀ | ░▄██████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▄██ ██████░███ ██████░███ ██████░███ ██████░███████▀▄ ██████░▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ | ░▄████▀██▄█████▀▄ ▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▄██ █████████████░███ █████░█░█████░███ █████░▀░█████░███ █████████████░█▀ ██████████░▄▄▄ ██████████░█▀ | ..... Next−Gen Crypto iGaming ..... | | | | | | | Play now |
|
|
|
mandown
Legendary
Activity: 2590
Merit: 2120
|
 |
January 12, 2025, 06:13:03 PM |
|
adamlar listelemeyle falan uğraşmıyor artık kendi içlerinde dışarıya çıkartmadıkalrı bir dex gösteriyorlar oldu bitti birazda oradan söğüşleyecekler  Hocam milyon kişiden sana birşey düşmüyor önemli olan şuan az kişili yerlerde olmak vana nft drobu belli olduğu için kimse telegram tarafı ile ilgilenmedi o tarafta o yüzden fazla drop aldı.
|
|
|
|
|
Ondekinecakabilirim
|
 |
January 15, 2025, 11:07:52 AM |
|
WAGMI ticker'ını GMI olarak duyurdu. Airdrop yakında açıklanacak. Yeni partnerlikler de açıkladılar. Gerçi bi gelişme yok. 2024 Q4'te TGE olacaktı. Bişi yapamadılar. Ama her hafta duyurularla bişiler yapıyorlarmış gibi gözüküyorlar. Bi yandan kızıyorum bu şekil tokenlara. Ama bi yandan da kızamıyorum. Marketingi iyi olan projeler her zaman bi tık öndedir. Günün sonunda bi kaç projeden fazlasını sayamıyoruz. Bi kaç projeden biri olamıyorsanız iyi marketing yapmak zorundasınız. Yatırımcılarınız için. Ticari kaygılarınız için yapmak zorundasınız bunu. Bana kalırsa bunu iyi yapıyorlar. 
|
| . BC.GAME | ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ██████▀░▀██████ ████▀░░░░░▀████ ███░░░░░░░░░███ ███▄░░▄░▄░░▄███ █████▀░░░▀█████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ | ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███░░▀░░░▀░░███ ███░░▄▄▄░░▄████ ███▄▄█▀░░▄█████ █████▀░░▐██████ █████░░░░██████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ | ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ██████▀▀░▀▄░███ ████▀░░▄░▄░▀███ ███▀░░▀▄▀▄░▄███ ███▄░░▀░▀░▄████ ███░▀▄░▄▄██████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ | │ │ | DEPOSIT BONUS .1000%. | GET FREE ...5 BTC... | │ │ | REFER & EARN ..$1000 + 15%.. COMMISSION | │ │ | Play Now |
|
|
|
W Jr.
Copper Member
Legendary
Activity: 1946
Merit: 1428
|
 |
January 15, 2025, 01:35:42 PM |
|
Artık bunların da devri sona eriyor diyebiliriz.Benim baştan beri saçma bulduğum bir sistemi, para kazanmak için telegramdan saçma sapan tıklamalar yapmak.Bu sürenin yarısını kendini geliştirmek için harcasalar, elde edecekleri kazanımlar ömür boyu belki de yanlarında olacak.Bu oyunlar yerine kendilerini anlamaya çalışmalarını, kripto ekosistemini araştırmalarını, tarihi olayları, geçmiş kazançlı dönem ve yıkım dönemlerini araştırsaydı insanlar bence şu saçma ekosisteme prim vermemiş ve en doğru hareketi yapmış olurdu.Bir dönem ben de takip ediyordum ama uzun süredir açıp bakmıyorum diyebilirim.
|
|
|
|
|
|
| R |
▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄ ████████████████ ▀▀▀▀█████▀▀▀█████ ████████▌███▐████ ▄▄▄▄█████▄▄▄█████ ████████████████ ▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀ | LLBIT | | | 4,000+ GAMES███████████████████ ██████████▀▄▀▀▀████ ████████▀▄▀██░░░███ ██████▀▄███▄▀█▄▄▄██ ███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███ ██░░░░░░░░█░░░░░░██ ██▄░░░░░░░█░░░░░▄██ ███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | █████████ ▀████████ ░░▀██████ ░░░░▀████ ░░░░░░███ ▄░░░░░███ ▀█▄▄▄████ ░░▀▀█████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | █████████ ░░░▀▀████ ██▄▄▀░███ █░░█▄░░██ ░████▀▀██ █░░█▀░░██ ██▀▀▄░███ ░░░▄▄████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ |
| | | | | | .
| | | ▄▄████▄▄ ▀█▀▄▀▀▄▀█▀ ▄▄░░▄█░██░█▄░░▄▄ ▄▄█░▄▀█░▀█▄▄█▀░█▀▄░█▄▄ ▀▄█░███▄█▄▄█▄███░█▄▀ ▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀ █░░██████░░█ █░░░░▀▀░░░░█ █▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄█ ▄░█████▀▀█████░▄ ▄███████░██░███████▄ ▀▀██████▄▄██████▀▀ ▀▀████████▀▀ | . ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ░▀▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▀ ███▀▄▀█████████████████▀▄▀ █████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀ ███████▀▄▀██████░█▄▄▄▄▄▄▄▄ █████████▀▄▄░███▄▄▄▄▄▄░▄▀ ████████████░███████▀▄▀ ████████████░██▀▄▄▄▄▀ ████████████░▀▄▀ ████████████▄▀ ███████████▀ | ▄▄███████▄▄ ▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄ ▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄ ▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄ ▄██▀▄███░░░▀████░███▄▀██▄ ███░████░░░░░▀██░████░███ ███░████░█▄░░░░▀░████░███ ███░████░███▄░░░░████░███ ▀██▄▀███░█████▄░░███▀▄██▀ ▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀ ▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀ ▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀ ▀▀███████▀▀ | | OFFICIAL PARTNERSHIP SOUTHAMPTON FC FAZE CLAN SSC NAPOLI |
|
|
|
execijutiere
Legendary
Activity: 2072
Merit: 2102
|
 |
January 16, 2025, 03:30:49 PM |
|
Ya bu telegram botlarının hype'ının bittiğini düşünmüyorum ilerleyen zamanlarda gelecektir yine çünkü bu bir seferlik bir şey değil şöyle düşünün telegram içinde bot kullanarak her şeyi yapabiliyorsunuz yani sadece telegram içinde indiriyorsunuz telefonunuza ek olarak uygulamayı indirmiyorsunuz.Bu botların ilerleyen zamanlarda tekrardan iyi airdrop attığında milletin dilinden düşmeyeceğini söyleyebilirim.Şimdilik kasılan botların fazla kullanıcısı olabilir ama bu sektörün özellikle ton ekosisteminin ileride daha iyiye gideceğini düşünüyorum.Tabiki bu benim fikrim kesin olacak diye bir şey yok.Şuan da midas,pin ai,matchain(psg ve birçok borsayla anlaşmaları var umarım iyi airdrop atar),blum ve cexio'yu günlük olarak giriyorum.Hivera ve farcade'yi de ara sıra giriyorum.
|
|
|
|
|
execijutiere
Legendary
|
 |
January 22, 2025, 06:11:11 AM |
|
Telegram üzerinde oyun veya bot çıkarıp tokeni farklı ağ veya ağlarda çıkarma, Telegram mini app ile kullanıcı kazanma olayını tamamen bitiriyor. Kabul etmeyen projelere 21 Şubat’a kadar zaman tanınmış. Yani uzun zamandır airdrop için kastığımız ne varsa herhalde bu haberden sonra airdrop yapacaktır. Link : https://decrypt.co/302023/telegram-exclusive-ton-barring-other-networks
|
|
|
|
|
|
|
Mustang Shelby
Legendary
Activity: 1330
Merit: 1009
|
 |
February 03, 2025, 11:17:13 AM |
|
Telegram üzerinde oyun veya bot çıkarıp tokeni farklı ağ veya ağlarda çıkarma, Telegram mini app ile kullanıcı kazanma olayını tamamen bitiriyor. Kabul etmeyen projelere 21 Şubat’a kadar zaman tanınmış. Yani uzun zamandır airdrop için kastığımız ne varsa herhalde bu haberden sonra airdrop yapacaktır. Link : https://decrypt.co/302023/telegram-exclusive-ton-barring-other-networksEğer bu haber doğruysa çok güzel olur bekleyenler için. İnsanları sağan firmaları zorlamak için Durov güzel kararlar almış doğruysa. Birçok airdrop bekleniyor ve uzun zamandır kasılıyordu. Bu kasılan airdroplar en azından insanların biraz olsun para kazanmasına sebep olabilir. Uzun zamandır çoğunu bıraktım ve sadece bir kaç tanesini takip ediyordum. Bitti artık bu devir.
|
|
|
|
execijutiere
Legendary
|
 |
February 03, 2025, 12:18:02 PM |
|
Telegram üzerinde oyun veya bot çıkarıp tokeni farklı ağ veya ağlarda çıkarma, Telegram mini app ile kullanıcı kazanma olayını tamamen bitiriyor. Kabul etmeyen projelere 21 Şubat’a kadar zaman tanınmış. Yani uzun zamandır airdrop için kastığımız ne varsa herhalde bu haberden sonra airdrop yapacaktır. Link : https://decrypt.co/302023/telegram-exclusive-ton-barring-other-networksEğer bu haber doğruysa çok güzel olur bekleyenler için. İnsanları sağan firmaları zorlamak için Durov güzel kararlar almış doğruysa. Birçok airdrop bekleniyor ve uzun zamandır kasılıyordu. Bu kasılan airdroplar en azından insanların biraz olsun para kazanmasına sebep olabilir. Uzun zamandır çoğunu bıraktım ve sadece bir kaç tanesini takip ediyordum. Bitti artık bu devir. Çoğu botun artık sıkma derecesine getirdi işi. Özellikle çok hypelı olanlar işte bunlardan birisi de blum. Ben halen daha 5-6 telegram botunu kasmaya devam ediyorum ama öyle çok bi beklentim yok. Blum’a gireli 260 gün olmuş mesela. Binance’ın çıkardığı botu da kasıyordum sarmadı bıraktım. Bazı botların oyunları eğlenceli bazıları sıkıcı ayırt etmek istiyorsun ama nerden ne geleceği de belli olmuyor.
|
|
|
|
|
|
ajanwalker
|
 |
February 03, 2025, 12:26:50 PM |
|
Time farm oyunu da token hesaplamalarını yapmış. Bana da 541 adet vermiş ama ederi pek bir şey olmaz zannımca. Bu saatten sonra yeni hiçbir oyuna girmem eskileri bitsin yeter. Cex , Midas ,birds, uxuy, hipin kaldı gerisi ile ilgilenmiyorum.
|
░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ ████░▄▄▄███████▄ ████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██ ▀▀▀▀▀▀▀▀████░███ ████████████░███ ████████████░█▀ | ░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░███ ████████████░███ ████████████░███ ████▄▄▄▄████░██▀ ████▀▀▀▀▀▀▀▀░▀ ████░█▀ | ░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ █████████░▄▄▄ █████████░███ ░▄░██████░██▀██▄ ▀▀░██████░▀██▄██ ████████████░█▀ | ░▄███████▀░▄██▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀██▀▀▀▄██ ████████████░███ ████████████░███ ██░▄░███████░███ ██░█░███████░███ ████████████░███ ████████████░█▀ | ░▄██████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▄██ ██████░███ ██████░███ ██████░███ ██████░███████▀▄ ██████░▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ | ░▄████▀██▄█████▀▄ ▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▄██ █████████████░███ █████░█░█████░███ █████░▀░█████░███ █████████████░█▀ ██████████░▄▄▄ ██████████░█▀ | ..... Next−Gen Crypto iGaming ..... | | | | | | | Play now |
|
|
|
|
Ondekinecakabilirim
|
 |
February 03, 2025, 03:28:04 PM |
|
Hala oynayanlar olabilir. Ben pek oynamıyordum son dönemde. Baya bi vazgeçmiştim. Ama market baya bi kötü giderken bi tık ilgimi çekiyor bu tarz şeyler. Çünkü ekranı açıp fiyatlara bakamıyorum. Her açtığında bi %3 daha düşüyorlar. Kabus gibi bişi var. En iyisi ekranı kapatmak. Ve bu tarz bişilerle uğraşmak. Para kazandırmasa bile kafa dağıtabilir şu an. En çok ihtiyaç duyduğum şey kafamı biraz dağıtmak işe yarayabilir telegram oyunları.
|
| . BC.GAME | ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ██████▀░▀██████ ████▀░░░░░▀████ ███░░░░░░░░░███ ███▄░░▄░▄░░▄███ █████▀░░░▀█████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ | ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███░░▀░░░▀░░███ ███░░▄▄▄░░▄████ ███▄▄█▀░░▄█████ █████▀░░▐██████ █████░░░░██████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ | ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ██████▀▀░▀▄░███ ████▀░░▄░▄░▀███ ███▀░░▀▄▀▄░▄███ ███▄░░▀░▀░▄████ ███░▀▄░▄▄██████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ ███████████████ | │ │ | DEPOSIT BONUS .1000%. | GET FREE ...5 BTC... | │ │ | REFER & EARN ..$1000 + 15%.. COMMISSION | │ │ | Play Now |
|
|
|
execijutiere
Legendary
|
 |
February 03, 2025, 04:04:40 PM |
|
Hala oynayanlar olabilir. Ben pek oynamıyordum son dönemde. Baya bi vazgeçmiştim. Ama market baya bi kötü giderken bi tık ilgimi çekiyor bu tarz şeyler. Çünkü ekranı açıp fiyatlara bakamıyorum. Her açtığında bi %3 daha düşüyorlar. Kabus gibi bişi var. En iyisi ekranı kapatmak. Ve bu tarz bişilerle uğraşmak. Para kazandırmasa bile kafa dağıtabilir şu an. En çok ihtiyaç duyduğum şey kafamı biraz dağıtmak işe yarayabilir telegram oyunları. Market kötüyken yapılabilecek tek aktivite projelerin airdroplarını kovalamak olacak zaten yapabilecek pek fazla bir şey yok. Piyasa sürekli bir para kazanma kaynağı var ve bunu bir şekilde güncelleyerek dağıtıyorlar. Bu telegram botların pek para kazanamadım o kadar emek vermeye rağmen ama şu kastıklarımdan az çok alsam iyi olur o kadar emek verdik.
|
|
|
|
|
SUPERSAIAN
Legendary
Activity: 2884
Merit: 1580
|
 |
February 03, 2025, 05:22:45 PM |
|
Hala oynayanlar olabilir. Ben pek oynamıyordum son dönemde. Baya bi vazgeçmiştim. Ama market baya bi kötü giderken bi tık ilgimi çekiyor bu tarz şeyler. Çünkü ekranı açıp fiyatlara bakamıyorum. Her açtığında bi %3 daha düşüyorlar. Kabus gibi bişi var. En iyisi ekranı kapatmak. Ve bu tarz bişilerle uğraşmak. Para kazandırmasa bile kafa dağıtabilir şu an. En çok ihtiyaç duyduğum şey kafamı biraz dağıtmak işe yarayabilir telegram oyunları. Market kötüyken yapılabilecek tek aktivite projelerin airdroplarını kovalamak olacak zaten yapabilecek pek fazla bir şey yok. Piyasa sürekli bir para kazanma kaynağı var ve bunu bir şekilde güncelleyerek dağıtıyorlar. Bu telegram botların pek para kazanamadım o kadar emek vermeye rağmen ama şu kastıklarımdan az çok alsam iyi olur o kadar emek verdik. En güzeli piyasada kötüde olsa kazandıran alternatifler oluyor boş durmamak lazım. Telegram botlarından bende pek bir şey kazanamadım iyi bir para kazandırma yöntemi değil bana göre belki gene de değerli olacak telegram oyunları olabilir yada daha sonrasında farklı projelere dönüşebilirler.
|
|
|
|
execijutiere
Legendary
|
 |
February 03, 2025, 07:52:03 PM |
|
Hala oynayanlar olabilir. Ben pek oynamıyordum son dönemde. Baya bi vazgeçmiştim. Ama market baya bi kötü giderken bi tık ilgimi çekiyor bu tarz şeyler. Çünkü ekranı açıp fiyatlara bakamıyorum. Her açtığında bi %3 daha düşüyorlar. Kabus gibi bişi var. En iyisi ekranı kapatmak. Ve bu tarz bişilerle uğraşmak. Para kazandırmasa bile kafa dağıtabilir şu an. En çok ihtiyaç duyduğum şey kafamı biraz dağıtmak işe yarayabilir telegram oyunları. Market kötüyken yapılabilecek tek aktivite projelerin airdroplarını kovalamak olacak zaten yapabilecek pek fazla bir şey yok. Piyasa sürekli bir para kazanma kaynağı var ve bunu bir şekilde güncelleyerek dağıtıyorlar. Bu telegram botların pek para kazanamadım o kadar emek vermeye rağmen ama şu kastıklarımdan az çok alsam iyi olur o kadar emek verdik. En güzeli piyasada kötüde olsa kazandıran alternatifler oluyor boş durmamak lazım. Telegram botlarından bende pek bir şey kazanamadım iyi bir para kazandırma yöntemi değil bana göre belki gene de değerli olacak telegram oyunları olabilir yada daha sonrasında farklı projelere dönüşebilirler. Valla hocam ben olacağını düşünüyorum ama çok katılan var.Benim bazı kastığım telegram botlarının aylık kullanıcısı pek fazla değil ama umut vadediyor mi diye sorarsan kime göre neye göre diye sorarlar.Ama kastığım botların kaliteli olduğunu düşünüyorum çünkü yatırımcıları sağlam.Şuan da PIN,Midas,CEX,Blum,Matchain ve ara sıra Farcade,Hivera,Moonbix(binance botu)na giriyorum.UXUY Wallet'ıda kasıyordum da ona da aşırı yüklenme oldu ara sıra giriyorum.
|
|
|
|
|
|
|
execijutiere
Legendary
|
 |
February 17, 2025, 09:43:40 AM |
|
Matchain'i kasan varsa kendi sitelerine geçtiler.Telegramı bağladıktan sonra kendi siteleri üzerinden aynı şekilde devam ediyorsunuz.Sanırsam telegramın 21 şubat olayına böyle bir çözüm almışlar ama airdrop yapsalardı daha iyiydi bir süre daha devam edecekler galiba. Siteye gidip telegram ile bağlan diyip bağladığınız cüzdanı da bağladıktan sonra devam edebilirsiniz. Link: https://hub.matchain.io/Ek olarak Galxe görevleri de var : https://app.galxe.com/quest/3sVyStXQVGmi2SCWznsz9Q
|
|
|
|
|
RaltcoinsB
Legendary
Activity: 2800
Merit: 1477
|
 |
February 17, 2025, 10:36:27 AM |
|
Hala oynayanlar olabilir. Ben pek oynamıyordum son dönemde. Baya bi vazgeçmiştim. Ama market baya bi kötü giderken bi tık ilgimi çekiyor bu tarz şeyler. Çünkü ekranı açıp fiyatlara bakamıyorum. Her açtığında bi %3 daha düşüyorlar. Kabus gibi bişi var. En iyisi ekranı kapatmak. Ve bu tarz bişilerle uğraşmak. Para kazandırmasa bile kafa dağıtabilir şu an. En çok ihtiyaç duyduğum şey kafamı biraz dağıtmak işe yarayabilir telegram oyunları. Market kötüyken yapılabilecek tek aktivite projelerin airdroplarını kovalamak olacak zaten yapabilecek pek fazla bir şey yok. Piyasa sürekli bir para kazanma kaynağı var ve bunu bir şekilde güncelleyerek dağıtıyorlar. Bu telegram botların pek para kazanamadım o kadar emek vermeye rağmen ama şu kastıklarımdan az çok alsam iyi olur o kadar emek verdik. En güzeli piyasada kötüde olsa kazandıran alternatifler oluyor boş durmamak lazım. Telegram botlarından bende pek bir şey kazanamadım iyi bir para kazandırma yöntemi değil bana göre belki gene de değerli olacak telegram oyunları olabilir yada daha sonrasında farklı projelere dönüşebilirler. Valla hocam ben olacağını düşünüyorum ama çok katılan var.Benim bazı kastığım telegram botlarının aylık kullanıcısı pek fazla değil ama umut vadediyor mi diye sorarsan kime göre neye göre diye sorarlar.Ama kastığım botların kaliteli olduğunu düşünüyorum çünkü yatırımcıları sağlam.Şuan da PIN,Midas,CEX,Blum,Matchain ve ara sıra Farcade,Hivera,Moonbix(binance botu)na giriyorum.UXUY Wallet'ıda kasıyordum da ona da aşırı yüklenme oldu ara sıra giriyorum. Valla abi 1 haftalık buradaki ödeme telegramın tüm ödemelerinden daha fazla kazandırıyor bana telegram hiç mantıklı değil uğraşmaya değmez yani artık ilk zamanlar oyun açanlar ve şimdi YouTube üzerinden video izleten YouTuberlar zengin oldu zaten bu arada Tapswap kuş kadar dağıtmış adamların 1 senede kazandığı para milyon dolarlar dağıtacağı para yok çünkü çekim ücreti daha pahalı aq 
|
|
|
|
kizilhare
Member

Activity: 224
Merit: 31
|
 |
February 17, 2025, 11:07:17 AM |
|
Matchain'i kasan varsa kendi sitelerine geçtiler.Telegramı bağladıktan sonra kendi siteleri üzerinden aynı şekilde devam ediyorsunuz.Sanırsam telegramın 21 şubat olayına böyle bir çözüm almışlar ama airdrop yapsalardı daha iyiydi bir süre daha devam edecekler galiba. Siteye gidip telegram ile bağlan diyip bağladığınız cüzdanı da bağladıktan sonra devam edebilirsiniz. Link: https://hub.matchain.io/Ek olarak Galxe görevleri de var : https://app.galxe.com/quest/3sVyStXQVGmi2SCWznsz9QBirds'de aynı taktiği uyguluyor. Telegram'ın 21 Şubat kararına çözüm için yapmışlar bence de. Amaçları şu: zaten iyi kazanıyoruz neden token verelim ki kendi sitemizden devam edelim biraz daha kazanalım video izle yok takip et. Birds oyununda da iyi sui topluyorlar. Her nft de birds token satıyorlar ve karşılığında 0.01 sui alıyorlar. Böyle 100-200 bin kişi olsa yeter. Şöyle 4-5 ay daha devam etseler ihya olurlar. Telegram oyunları not haricinde bir işe yaramadı bence. Akıllı olanlar orayı kullanıp hamster bilmem ne çıkarttı ve iyi para kazandı.
|
|
|
|
|
Ondekinecakabilirim
|
 |
February 20, 2025, 05:48:18 PM |
|
WAGMI Degenpad IDO duyurusu yaptı. Airdrop tokenlarının payları da arttırıldı. Topluluğa %10 pay vermişlerdi. Ekip kendi paylarını topluluğa verdi. Topluluğa ayrılan pay %15 oldu. Tap 2 Earn bi çok proje daha çok pay verdi. WAGMI bi tık düşük bi pay dağıtacak. Ama ekip çalışkan. Bana göre bu projenin bi yerlere gelebilme ihtimali var. Gerçi Airdrop detayları paylaşılmadı. Orda başka bi sorunlarla karşılaşabiliriz. Ama her gün partnerlik duyuruları yapıyorlar. Bi çok proje ile ortak çalışmalar yürütüyorlar. Uygulamada bişiler geliştiriyorlar. Tokenların yalnızca %1'ini kendilerine alacaklar. Ve uzun süreli vestingli.
|
|
|
|
|
yenerbatmaz
|
 |
February 21, 2025, 09:54:40 AM |
|
WAGMI Degenpad IDO duyurusu yaptı. Airdrop tokenlarının payları da arttırıldı. Topluluğa %10 pay vermişlerdi. Ekip kendi paylarını topluluğa verdi. Topluluğa ayrılan pay %15 oldu. Tap 2 Earn bi çok proje daha çok pay verdi. WAGMI bi tık düşük bi pay dağıtacak. Ama ekip çalışkan. Bana göre bu projenin bi yerlere gelebilme ihtimali var. Gerçi Airdrop detayları paylaşılmadı. Orda başka bi sorunlarla karşılaşabiliriz. Ama her gün partnerlik duyuruları yapıyorlar. Bi çok proje ile ortak çalışmalar yürütüyorlar. Uygulamada bişiler geliştiriyorlar. Tokenların yalnızca %1'ini kendilerine alacaklar. Ve uzun süreli vestingli.
Telegramda böyle bir oyun olduğunu bilmiyordum..hala devam ediyorsa bana ref link varsa atabilir misin dostum? Kendimde bulurum telegramdan ama boşa gitmesin
|
|
|
|
|