Beni bağırttı mı? O zaman Rabbim öbür dünyada da birliğinizi bozmasın. Başınızdan Erdoğan'ı ayırmasın. Amin desene, diyebiliyor musun? DAHA AÇIK YAZAYIM, KİMİN NEREYE GİDECEĞİNİ BEN BİLMEM. SİZ AMA EMİNSİNİZ BELKİ DE BEN YANILIYORUM HAKİKATEN AKP İSŞLAM'A HİZMET EDEN BİR PARTİ ALLAH BENİM NASİBİMİ KAPATTIĞI İÇİN BEN GÖREMİYORUM. BUYUR EMİNSEN AMİN DE. SEN GÖRÜYORSUN MADEM, NASİBİNİ AL.
kabul, sen camileri ahıra çevirenlerle haşrol, ben ayasofya'yı açanlarla haşrolunayım, benim için iyi bir anlaşma, ayrıca ben çok iyi bir dindar değilim, yani kendimi asla böyle görmem ve böyle tanıtmam ve hiçbir amelime güvenmesem de allah düşmanlarına karşı düşmanlığım var, anlarsın sen onu...
İslam'ın emrine CHP niye uysun? CHP Kuran, Allah deyip mi oy topluyor?
olm en son peygamberin soyundan(!?) gelen genel başkanınız vardı, tıpış tıpış gidip oy attın, hala ne konuşuyorsun?
ben senin sorularına cevap verdim, sen de şuna cevap ver: erdoğan camileri ahıra çevirmek şöyle bir kenarı dursun, sadece üstünkörü olacak şekilde müslümanlara gerici deseydi, bizler ona öf diyebilir miydik? bizler ona öf deseydik bize ne yapardınız?
Peygamber soyundan gelen genel başkan ne oldu? Tıpış tıpış değil mi? Utanmaz. Utanmaz senin vekillerin, bakanların, belediye başkanların Erdoğan için NELER DEMEDİ? Puta tapıyor dediğiniz halklar bile var ya, put onlar için gökte görünmez tanrılarıyla aralarındaki aracı... Birilerinin dediğini de boş verelim, Erdoğan çıkıp 15 Temmuz'da yaşadıklarını Hira Dağında, Nur Mağarasında Peygamberimizin yaşadığına benzetmedi mi? Bir insan Peygamber soyundan gelebilir ama onun mucizesine gönderme yapmak, aynısı bana oldu, ben de yapıyorum, benim de böyle bir özelliğim var vs.demek şirktir.
Öncelikle sen Müslüman değilsin. Yunanlıların yakıp yıktığı, ne hakta ne devlette para olmadığı için yeniden yapılamayıp hayvanların otladığı cami enkazlarını "CHP camileri ahırı çevirdi diyenler" ya ajandır, yada bu propagandaya inanan meczuptur.