Bu dizi benim torrentten takip ettiğim son dizi olmuştu. Şimdi onu hatırladım, neredeyse 20 yıl torrentten dizi kovalıyorduk bu diziyle beraber benim için bitmişti. Ben de ilk sezona bayılmıştım ama son sezon da kötüydü. İlk iki sezon gerçekten izlenmeli.
Başlığı görünce biraz karıştırdım, 'The Man From Earth' filmiyle ilgili bir konu olacak sandım. Aha dedim din vs konuşulacak. O film de değişik ve çok önemli bir filmdi. Dinler ve tarih açısından. Şiddetle öneririm.
torrent hayatımın, gençliğimin yıllarını yedi arşivler kutular dvd kapakları inanılmaz bir arşivlik durdurulamaz boyuttaydı şunlara harcadığım zamana o kadar üzüldümki anlatamam şimdi stremio diye birşey var ara aç izle kapat sınırsız kaynak yine torrent ama artık herşey çok hızlı.
Gecelerce download yapıp güncel bir arşiv olsun derdik sonradan divx ve xvid standartlarını öğrendim onla devam ettik vsvs arkadaş korsanın bile standardı olur mu d: oluyor işte neymiş daha az alan yüksek bitrate. divxplanette az zaman harcamazdık bir gece ansızın yok olmuşlardı.
Neyse efendim konu dışına çok çıktım ama dizi efsanedir.