Ton nasıl oldu da bu kadar yüksek mcapta kaldı anlam veremedim o yüzden almaktan hep korktum claim için bir miktar cüzdana attım dursun köşede dedim. Birde not olayından sonra o ağda hareketler görebiliriz kazanılacak bir kapı açılmış bile olabilir.
Tam olarak ne olduğu belli değildi yok telegram desteği vardı cekmisti vs derken geldiğimiz noktaya bak arkadaş.
Hatırladığım kadarıyla çıkacağı söylentileri ilk başladığında da büyük ses getirmişti, hemen sahteleri türemişti vb.. o hype epeyce de devam etti, yani topluluğun hemen benimsemeye hazır olduğu belliydi. Sonra ötelemeler, toplulukla iletişim zayıflıkları, sürüncemede bırakma falan derken gündemden düştü tabii ki. ama bu sefer derslerini almış gibiler, her koldan sağlam saldırıyorlar.
Notcoinin arkasından çakallık etmeden, doğru dürüst token çıkartıp dağıtarak benzer ilgiyi görecek birkaç zımbırtı çıkarsa bu trend bir süre daha devam eder, üç hafta mı, üç ay mı bilemem tabii.
Ben memefide potansiyel görüyorum, ihmal etmeden mal gibi tıklıyorum
, bir de girip arkasını getirmediğim kedili bir zıvır var, o da popüler, iş yapabilir.