Bitcoin Forum
August 21, 2018, 08:52:17 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Cointerra - Is there overclock-potential?  (Read 1980 times)
ImI
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1876
Merit: 1008



View Profile
March 30, 2014, 12:18:28 PM
 #1

Hi,

the KNCminers got overclocked pretty hard, work seamlessly and everybody is a happy camper now.

Shouldnt the Cointerra-Miners be overclockable also?

I am no tech-expert but i expect pretty much every miner to be overclockable to a certain amount.

ImI

1534841537
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534841537

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534841537
Reply with quote  #2

1534841537
Report to moderator
1534841537
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534841537

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534841537
Reply with quote  #2

1534841537
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1534841537
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534841537

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534841537
Reply with quote  #2

1534841537
Report to moderator
OgNasty
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2646
Merit: 1310


I 💚 Bitcoin


View Profile WWW
March 30, 2014, 07:17:19 PM
 #2

Hi,

the KNCminers got overclocked pretty hard, work seamlessly and everybody is a happy camper now.

Shouldnt the Cointerra-Miners be overclockable also?

I am no tech-expert but i expect pretty much every miner to be overclockable to a certain amount.

ImI

No.  With the new firmware, the rigs throttle trying to get 1.6TH/s.  If anything I think you'll see future batches underclocked.

aerobatic
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 702
Merit: 500


View Profile
April 02, 2014, 09:14:28 PM
 #3

Hi,

the KNCminers got overclocked pretty hard, work seamlessly and everybody is a happy camper now.

Shouldnt the Cointerra-Miners be overclockable also?

I am no tech-expert but i expect pretty much every miner to be overclockable to a certain amount.

ImI

No.  With the new firmware, the rigs throttle trying to get 1.6TH/s.  If anything I think you'll see future batches underclocked.

they've started showing peeks of the next version of the board on their web site that can go a bit faster...
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!