totti67 (OP)
|
|
June 17, 2024, 08:52:57 PM |
|
Avrupa şampiyonası kapsamında Almanya'da yer ala takımımızı desteklemek!!! Üzere Almanya'ya giden kafilenin neredeyse 650 kişilik olduğu ile ilgili iddiaları içeren bir x platformu paylaşımına denk geldim az önce, eğer doğruysa ki kuvvetle muhtemelen doğrudur, bu ülkenin yancisi asla bitmiyor kardeşim demek işten bile değil. İngiltere mesela sadece takımın masraflarını karşılarken biz neredeyse bir küçük bir köy nuffusu kadar adam götürmüşuz. Ne diyelim TFF tur iyi seyirler diler... https://twitter.com/Hakan_gundogar/status/1802517332033413349?t=uUC591iAJjXgh9EO2jo0lQ&s=19P
|
|
|
|
totti67 (OP)
|
|
June 18, 2024, 06:53:17 AM |
|
Bakın daha detaylı veriler var aşağıda, ulan nasıl bir memleket olduk biz, neredeyse tüm takımların toplam kafile sayısı kadar tek takımın kafilesi... 🏴 İngiltere Futbol Federasyonu: Sadece Milli Takım kafilesinin masraflarını karşılıyor. 🇫🇷 Fransa Futbol Federasyonu: Milli Takım kafilesi dışında 27 davetlinin masraflarını karşılıyor. 🇨🇭 İsviçre Futbol Federasyonu: Milli Takım kafilesi dışında 14 davetlinin masraflarını karşılıyor. 🇪🇸 İspanya Futbol Federasyonu: Milli Takım kafilesi dışında 40 davetlinin masraflarını karşılıyor. 🇵🇹 Portekiz Futbol Federasyonu: Milli Takım kafilesi dışında 33 davetlinin masraflarını karşılıyor. 🇹🇷 Türkiye Futbol Federasyonu: Milli Takım kafilesi dışında 613 davetlinin masraflarını karşılıyor. https://twitter.com/FutbolSansursuz/status/1802778776654299174?t=8UkycLXPG-LtqP41hjCyoA&s=19
|
|
|
|
ZekiBeyy
|
|
June 20, 2024, 05:42:31 AM |
|
TFF kafilediyle giden 613 kişinin bir çoğu iltica ederse şaşırmam daha önce benzer olaylara şahit olmuştuk. Misafir olarak giden kişi sayısı aşırı fazla hani tasarruf tedbirleri vardı bu ne vurdumduymazlık böyle. Şehirler arası bir karşılaşma sanki bilemedim. Gidenlerin isimlerinide açıklasalarda bilsek kim bunlar kimin yakını 🙂
|
|
|
|
totti67 (OP)
|
|
June 20, 2024, 06:19:01 AM |
|
TFF kafilediyle giden 613 kişinin bir çoğu iltica ederse şaşırmam daha önce benzer olaylara şahit olmuştuk. Misafir olarak giden kişi sayısı aşırı fazla hani tasarruf tedbirleri vardı bu ne vurdumduymazlık böyle. Şehirler arası bir karşılaşma sanki bilemedim. Gidenlerin isimlerinide açıklasalarda bilsek kim bunlar kimin yakını 🙂
Yok hocam etmezler, sistemden nemalanan kaymak ve yavsak tabaka mensubu çoğu onların.daha gidecekleri çok turnuva vardır, gezecekleri çok ülke vardır, sadece olası bir güç değişiminde ortadan kaybolurlar ama ondan da emin değilim çünkü bir çoğu her devrin adamı olmayı da pek güzel başarabilir
|
|
|
|
Hvdv
|
|
June 30, 2024, 07:21:31 PM |
|
Tasarruf tedbirleri vatandaşlar için var hocam. Vatandaş olmayanlara tasarruf tedbirleri yok. 613 kişinin masraflarını avro cinsinden karşılamak kadar büyük bir yanlış olamaz. Diğer ülkelere bakın bir de bize 613 kişi nedir? TFF tur şirketi gibi davranıyor evet, ama iltica mevzusu da bomba olur. 613 kişi gidip 200 kişi döndüğünüzü düşünsenize, dünya gündemine düşeriz vallahi.
|
| | . Duelbits | │ | | │ | DUELBITS FANTASY SPORTS | ████▄▄▄█████▄▄▄ ░▄████████████████▄ ▐██████████████████▄ ████████████████████ ████████████████████▌ █████████████████████ ████████████████▀▀▀ ███████████████▌ ███████████████▌ ████████████████ ████████████████ ████████████████ ████▀▀███████▀▀ | . ▬▬ VS ▬▬ | ████▄▄▄█████▄▄▄ ░▄████████████████▄ ▐██████████████████▄ ████████████████████ ████████████████████▌ █████████████████████ ███████████████████ ███████████████▌ ███████████████▌ ████████████████ ████████████████ ████████████████ ████▀▀███████▀▀ | /// PLAY FOR FREE /// WIN FOR REAL | │ | █████ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ █████ | ██████████████████████████████████████████████████████ . PLAY NOW . ██████████████████████████████████████████████████████ | █████ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ █████ | |
|
|
|
ajanwalker
|
|
June 30, 2024, 08:01:07 PM |
|
Bu durum can sıkıcı ama bir şey daha var ne zaman galibiyet alsak ekşi , aşkın ortaya çıkıyor hemen bir röportaj. Hepsinin ağzında Cumhurbaşkanımiz sağolsun aradı vs. Mağlubiyet olunca hiç ortalıkta yoklar. Bana sinir bozucu geliyor. başarıyı sahiplenirler ama mağlubiyette tık ses yok.
|
|
|
|
Mustang Shelby
|
|
June 30, 2024, 08:07:22 PM |
|
Bu durum can sıkıcı ama bir şey daha var ne zaman galibiyet alsak ekşi , aşkın ortaya çıkıyor hemen bir röportaj. Hepsinin ağzında Cumhurbaşkanımiz sağolsun aradı vs. Mağlubiyet olunca hiç ortalıkta yoklar. Bana sinir bozucu geliyor. başarıyı sahiplenirler ama mağlubiyette tık ses yok.
Her zaman öyledir zaten. Başarı sahiplenilir ama başarısızlıkta sessiz kalınır. Bence başarılı/başarısız fark etmeksizin her durumda milli takımı savunan birileri olmalı. Başarılı olsalar da, başarısız olsalar da onlara sarılmak lazım, onlara her türlü destek vermek lazım. Cumhurbaşkanı başarılı maçlarda arıyor çok güzel oyunculara moral veriyor ama başarısız maçlarda da arasa daha fazla motive eder bence oyuncuları.
|
|
|
|
SUPERSAIAN
Legendary
Activity: 2408
Merit: 1380
|
|
June 30, 2024, 09:03:06 PM |
|
Hakikaten bir kerede kayıp edildiğinde arasalar işte biz her türlü yanınızdayız bir sonraki organizasyonlar için nasıl yardımcı olabiliriz gibi yaklaşımlar olur mu olmaz. Takım gruplardan çıksın o zaman hadi çıkamasaydık ortalıkta kimseler görünmezdi. Başarısız maçlarda arasa Cumhurbaşkanı mesela Milli takımın bence daha faydalı olurdu. TFF 2032 planları yapmıyor muydu hani hedef 2032'di madem öyle neden bu kadar insan kafileye katılıyor. Baksanıza diğer milli takımlar sadece takımlarını getirmişler bizde kaç katı.
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
Spack17
|
|
June 30, 2024, 11:03:47 PM |
|
Maalesef TFF ile ilgili bu turnuvada çok fazla sayıda üzücü haber okumak zorunda kaldık bu kadar çok kişiyi Almanya'ya götüren TFF 102 kez milli takım forması giymiş kaptanlık yapmış Bülent Korkmaz'ın talebini reddetmiş.Kaptan'ın olayla ilgili yorumu burda anlatırken bile gözleri doluyor. https://x.com/SenihYurga/status/1806680340427161942
|
|
|
|
eightdots
|
|
July 01, 2024, 09:26:08 AM |
|
Maalesef TFF ile ilgili bu turnuvada çok fazla sayıda üzücü haber okumak zorunda kaldık bu kadar çok kişiyi Almanya'ya götüren TFF 102 kez milli takım forması giymiş kaptanlık yapmış Bülent Korkmaz'ın talebini reddetmiş.Kaptan'ın olayla ilgili yorumu burda anlatırken bile gözleri doluyor. https://x.com/SenihYurga/status/1806680340427161942Bu haberi yazacaktım ben de. O kadar fazla kişiye ne gerek var hem de kaçı futbolla ilgili. Diğer kafilelerin sayısı belliyken bizdeki gidenlerin sayısı onların kaç katı. Götürülmesi gereken isimler var en başta milli formayı terletmiş olan kişiler ve önde gelen futbol adamları olmalıydı. Yine TFF bir şeyler yapıyor ve herkes yapılanın yanlış olduğunu söylüyor.
|
|
|
|
Mustang Shelby
|
|
July 01, 2024, 10:50:18 AM |
|
Maalesef TFF ile ilgili bu turnuvada çok fazla sayıda üzücü haber okumak zorunda kaldık bu kadar çok kişiyi Almanya'ya götüren TFF 102 kez milli takım forması giymiş kaptanlık yapmış Bülent Korkmaz'ın talebini reddetmiş.Kaptan'ın olayla ilgili yorumu burda anlatırken bile gözleri doluyor. https://x.com/SenihYurga/status/1806680340427161942Parasal yönden sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum kaptanın. O milli takımla birlikte gitmek, o günlere dönmek ve tecrübelerini gençlere aktarmak istemiş ki bence bu altın değerinde olması gereken bir şey. Bu teklifi kaptan değil, tff ona yapması gerekiyor. TFF bunu yapmadığı gibi 600 tane adamı gerekli gereksiz demeden almış götürmüş, Bülent hocayı dışarıda bırakmış. Bu ayıp sanırım bizim federasyonun artık değişmesi gerektiğini, Ali babanın çiftliği haline geldiğini görmemize yeter de artar bile.
|
|
|
|
xzone
Legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
|
|
July 01, 2024, 06:58:29 PM |
|
Maalesef TFF ile ilgili bu turnuvada çok fazla sayıda üzücü haber okumak zorunda kaldık bu kadar çok kişiyi Almanya'ya götüren TFF 102 kez milli takım forması giymiş kaptanlık yapmış Bülent Korkmaz'ın talebini reddetmiş.Kaptan'ın olayla ilgili yorumu burda anlatırken bile gözleri doluyor. https://x.com/SenihYurga/status/1806680340427161942Eğer diğer ülkelerdeki gibi 15-20 kişilik kafilelerden birisi olsak anlayış göstermek gerekir derdim. Ama siz 600 kişiyi oraya götürüp yedirip içirip ağırlayıp maçlara sokuyorsanız bu ülkenin görmüş olduğu en büyük savunma oyuncularından birisine de sırtınızı dönmemelisiniz. Bu adamlar istedikleri yerden istedikleri bilete ulaşabilir, istenilen parayı verebilir olay sadece para değil. Ama birine destek verip birine vermiyorsanız, belirli medya kuruluşlarında çalışan kişilerin eşini dostunu davetli olarak gösterebiliyorsanız bu yapılan iş de iş değildir. Bu arada yaş ilerleyince vücut tipi de çok değişmiş geldi, sanki bir dönem çok kilo almıştı diye hatırlıyorum Bülent Korkmaz'ı. Çok fit olmuş, karizmatik geldi bana bir
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
karabiber
|
|
July 27, 2024, 08:04:49 AM |
|
650 kişi götürüleceğine yine 650 değil 1000 kişi götürülseydi ama bu kişiler geleceğin milli takımında yer alacak oyuncular-çocuklar olsaydı. Götürülen kişilerin ne vasfı varmış merak ettim. Ortada bir spor müsabakası var ancak ortada sporcudan başka herkes var maşallah. Burada bari tasarrufa gidilseydi diye içimden geçirmedim değil. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek her yerde tasarruftan söz ederken acaba bunca kişinin masrafını nasıl ödemeye razı olmuş merak ettim doğrusu. Vatandaş da kahvaltı da yediği zeytinlerin sayısını azaltsın malum tasarruf edeceğiz ki böyle şeyler daha fazla olsun.
|
| | . .Duelbits. | │ | ..........UNLEASH.......... THE ULTIMATE GAMING EXPERIENCE | │ | DUELBITS FANTASY SPORTS | ████▄▄▄█████▄▄▄ ░▄████████████████▄ ▐██████████████████▄ ████████████████████ ████████████████████▌ █████████████████████ ████████████████▀▀▀ ███████████████▌ ███████████████▌ ████████████████ ████████████████ ████████████████ ████▀▀███████▀▀ | . ▬▬ VS ▬▬ | ████▄▄▄█████▄▄▄ ░▄████████████████▄ ▐██████████████████▄ ████████████████████ ████████████████████▌ █████████████████████ ███████████████████ ███████████████▌ ███████████████▌ ████████████████ ████████████████ ████████████████ ████▀▀███████▀▀ | /// PLAY FOR FREE /// WIN FOR REAL | │ | ..PLAY NOW.. | |
|
|
|
RaltcoinsB
Legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
|
|
July 27, 2024, 01:07:16 PM |
|
650 kişi götürüleceğine yine 650 değil 1000 kişi götürülseydi ama bu kişiler geleceğin milli takımında yer alacak oyuncular-çocuklar olsaydı. Götürülen kişilerin ne vasfı varmış merak ettim. Ortada bir spor müsabakası var ancak ortada sporcudan başka herkes var maşallah. Burada bari tasarrufa gidilseydi diye içimden geçirmedim değil. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek her yerde tasarruftan söz ederken acaba bunca kişinin masrafını nasıl ödemeye razı olmuş merak ettim doğrusu. Vatandaş da kahvaltı da yediği zeytinlerin sayısını azaltsın malum tasarruf edeceğiz ki böyle şeyler daha fazla olsun.
Memur zamlarında gerçekleşen enflasyon değil, beklenti enflasyonunda zam yapmayı düşünenler bunu da düşünseydi keşke hem enflasyon %50 çıkacak hem de beklenti %10 diye %10 zam yapacaklar tasarruf adı altında onlarca garip kararlar alınırken böyle saçma bir masraf yapılması akıl almaz tabi devletin malı deniz har vurup harman savurmaya gelince o kadar çok alan var ki hangisini söyleyelim
|
[/tabl
|
|
|
LGD2Business
Legendary
Activity: 2716
Merit: 1571
|
|
July 28, 2024, 09:59:15 PM |
|
Memur zamlarında gerçekleşen enflasyon değil, beklenti enflasyonunda zam yapmayı düşünenler bunu da düşünseydi keşke hem enflasyon %50 çıkacak hem de beklenti %10 diye %10 zam yapacaklar tasarruf adı altında onlarca garip kararlar alınırken böyle saçma bir masraf yapılması akıl almaz tabi devletin malı deniz har vurup harman savurmaya gelince o kadar çok alan var ki hangisini söyleyelim Olay kaç kişinin götürüldüğünden çok ne şartlarda ödemenin federasyon tarafından karşılandığı gibi duruyor. Orada gidenlerin hepsi gerçekten görevli miydi ve federasyon kaynaklarıyla gitmeleri gerekli miydi? Diğer ülkeler neden böyle bir uygulama yapmıyor da bizde böyle bir şeyle karşılaşıyoruz? Kamuda tasarruf sadece göstermelik var zaten bunu biliyoruz. Enflasyonu önleyici hiçbir tedbir yok, yaptık demek için yaptıkları işe yaramaz uygulamalar var. Gerçekten bir tasarruf yapılıyor olsa ekonomi şu an bu durumda olmazdı çoktan toparlanmış olurdu.
|
[/tabl
|
|
|
|