Türkiye’de spora ve diğer dallara yönlendirme yapıldığında neler olacağının kanıtı. Aileler artık çocuklarını ilgisi doğrultusunda kurslara, özel eğitmenlere göndermeye başladı. Bizim nesil gezi parasını zor alırken babalarından, şimdiki nesil ailesinin teşvikleri sayesinde iyi yerlere geliyor ve bu yeni neslin şansı beni çok mutlu ediyor. Umarım ülkemiz daha genç ve yetenekli sporcularla dolar.
Ben de tenis sporunu seviyordum çocukken. Sitemizde bi kort vardı. Kayıt yapıp oynardık. Severdim tenisi. Hoş iyi bi tenisçi olamayabilirdim Nadal gibi. Ama ülkemizde futboldan başka bişi spor olarak görülmüyor. Aileler çocuklarını başka sporla eğitmiyor. Gerçi ben de futbolu çok seviyorum. Ama futbol oynamaktan daha bi çok sevdiğim başka sporlar var.
Yağız Kaan'a tebrikler. Satrançta farkındalık yarattı. Dünyanın en iyisini yendi. Mete Gazoz'dan sonra futbol dışı başarı getiren başka bi yeteneğimiz yok. Mete'ye, Yağız'a sahip çıkmalıyız. Gençlere hoş bi örnek oldular başarılarıyla. Onların izinden yürüyecek yeni sporcular çıkacaktır bana göre.